Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קודם כל אין לי מושג במערכות לרכב.

קניתי יונדאי אקסנט 2006 ואני רוצה להחליף את המערכת והרמקולים שממוקמים בדלתות מקדימה ובמגש מאחורה (מובנים).

אני לא יודע מה הגדלים. נדמה לי שזה 5.25 מקדימה ו 6.5 מאחורה.

הסתכלתי קצת באינטרנט וראיתי משהו:

קומפוננט מורל פולס 5.25 מקדימה

קומפוננט מורל פולס 6 מאחורה

רדיו דיסק של סוני MEXBT2500

האם אפשר להרכיב שני קומפוננט מקדימה ומאחורה?

אני לא מתכוון לשים מגבר.

השימוש הינו 80% רדיו ו 20% דיסקים של רוק ומוסיקה ישראלית. לא אוהב לשמוע בעוצמה אלא מעדיף איכות.

האם הרכיבים שרשמתי מתאימים לי? האם ישנה המלצה למשהו אחר? האם אפשר המלצות למקומות באזור נס ציונה, ראשון ורחובות?

התקציב שלי הוא 2,000 ש"ח כולל הרכבה.

פורסם

אם אתה לא רוצה מגבר = לא יהיה לך סאב כלומר צלילים נמוכים לא יהיו לך וקומפוננט לא מנגן תדרים כאלה (בין 30 ל120 הרץ וגם אם כן הם לא עמוקים כל כך.

לכן אני ימליץ לך לקנות מורל פלוס קומפוננט קדמי לדעתי אתה יכול 6.5 ,אבל לא בטוח את זה תבדוק

רמקולים אחורים תקנה 6*9 שהוא יתן לך באס גם אני ממליץ מורל פלוס.

רדיו דיסק לא חסר ותקציב שישאר לך +התקנה.

פורסם

אני רוצה לשים את הרמקולים בתושבת הבנויה שלהם ושם יש גודל של 6.5. אני לא רוצה לחתוך את המגש מאחורה.

האם יש טעם לשים 2 קומפוננטים מקדימה ומאחורה?

האם הקומפוננטים של מורל פולס מומלצים בשביל הצרכים שלי או שמא ישנן המלצות אחרות?

מה לגבי המערכת שבחרתי?

תודה

פורסם

מישהו בכל זאת יכול לעזור לי?

אני רוצה לדעת האם רצוי בכלל לשים קומפוננט מאחור וגם מקדימה ,האם המורל פולס יתאים לי והאם הכל יתאים למערכת של סוני.

תודה

פורסם

לדעתי האישית לא מומלץ ,ואמרתי לך גם למה.

תשים 6*9 מאחורה או מגבר וסאב ,

אתה יכול לחכות שעוד יתנו לך עוד חוות דעת רק סבלנות.

• תוכן חדש...