Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תחזיר מהר את המגבר והסאב אחר כך תחשוב מה להביא במקום (אם אתה עדיין יכול כמובן לקבל החזר)

אין סוף לרמאויות זה לא יאמן פשוט ניצול של תמימות...:evil:

מי העוקצים?

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אני יחזיר והוא עוד יקבל בראש

אני עוד לא בטוח אם להחזיר את הסאב אבל המגבר בטוח!

בקשר לחנות אני יבדוק את היחס מחר ובהתאם אפרסם את שמה.

פורסם

שיהיה בהצלחה אבל למראת זאת תן לי להמליץ לך גם את הסאב להחזיר אני לא יודע אם לומר בגלל העיקרון או בגלל המחיר שהוא גם לא כזה הוגן מבחינתי שנייהם חשובים אבל תעשה מה טוב לך אני חושב שבמחירים שאמרת החבר'ה הציעו לך הצעות באמת מפתות.

שורה תחתונה המחיר שהשקעת לא רק שלא מצדיק את המוצרים אלא שיכולת להביא אחלה סאב ומגבר טובים ברמה או שתיים ממה שקנית...

hu:clarion dxz785usb|comp:hertz mlk165|amp: audison lrx 4.1k|sub:hertz hx300d|mono:sundown audio sae1000d

פורסם

אוקיי

אשמח לקבל הצעות למגבר 4 ע' עד 1400 ש"ח וסאב רק עם תיבה מקורית עד 1000 עדיף באיזור ה800 חייב את זה עד סוף הלילה ויעזור לי מאוד כתובות של חנויות באיזור תל אביב והמרכז

פורסם
כרגע את הסאב אבל כנראה עוד מעט גם רמקולים וקומפוננטים

לפי מה שכתבת אתה צריך מגבר 5-6 ערוצים גם רמקולים גם קומפוננט וגם סאב.:?:

פורסם

אם כבר אז עדיף קומפוננט קידמי וסאב מאחורה.

וחוץ מזה עאדיף להתאים מגבר לרמקולים ולא רמקולים למגבר.

אבל אם כבר אתה לחוץ תבדוק מק אודיו הדגם היותר חדש ממה שמופיע בלינק או .JBL

אבל רק שתדע עם תקציב כזה ביד שניה תביא מגבר טוב פי 2.

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=360873

http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=680839

פורסם

מניסיון אחרי כמה טלפונים ללא מעט חנויות,קשה מאוד להשיג היום את הZ4200.כמעט לכולם אין אותו במלאי,אלא יש את הדגם היותר חדש,של 2009.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

הp2 עם תיבה יעלה לך בסביבות 700שח והוא סאב הרבה יותר טוב מהקיקר מניסיון,גם הסרוין וגה שסרול הציע טוב. הp.450 הוא מגבר מצויין למחירו, מי ששמע בקורולה שלי ראה איך הוא מגביר 2 זוגות קומפננט שנתנו פייט לסאב של 2000rms

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בלינק הראשון מדובר על הדגם המוחלף (שהיה לי, סאב מעולה לרמתו ונותן תמורה אדירה למחיר), ובלינק השני (אני מניח שאתה יכול לנחש כבר) מדובר בדגם המחליף. איזה יותר טוב? לא יצא לי לשמוע את השני, אבל אני מאמין שהוא אמור להיות עדיף.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...