Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6276 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי לחפש בגוגל ולא מצאתי שום חנות שמוכרת רק וופרים אלא כמה חנויות שמוכרות סט.

אני צריך רק וופרים האם יש מקום בארץ.? תודה לעוזרים.

פורסם

תנסה אולי ישירות דרך המפעל של מורל - רחוב המזמרה 17 נס ציונה

www.morel.co.il כבר יפנה אותך לאתר הבית האמיתי שלהם.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי הוא יכול לקנות מניפון כי ניפון הוא מפיץ בלעדי.לא ממורל.אז איך זה שכל החנויות המקוונות מוכרות רק סט שלם.?

פורסם

תראה,

אני לא מוראל,

לא ניפון

ולא יוסי אלפיין :)

נתתי לך פה טיפ קטן לפנות ליוסי אלפיין, אתה יכול לפנות אליו, ואתה יכול להמשיך לשאול את כל הפורום שאלות - שתאחלס הוא היחיד שהתשובה שלו שווה משהו.

אם אני או כל אחד נגיד שהוא יכול ככה ולא יכול ככה - זה לא ישנה מה שקורה במציאות, דבר איתו וזהו.

במקרה הטוב יצאת עם מידע\אלמנטים כמו שרצית

במקרה הפחות טוב - הרווח שיחה עם אחלה בחור.

אגב למה דווקא סופרימו למה אתה נעול על המותג הזה ספציפית ?

פורסם

זה לא בשבילי זה בשביל אחי שמתגורר בארהב והוא נעול אחריי ששמע אותם.

אני אישית לא חובב גדול של מורל.:wink:

אבל תודה על המידע.

פורסם

בעיקרון כל חנות שמוכרת מוצרים של מורל יכולים להשיג לך את הסופרמו אבל אל תצפה שהמחיר יהיה נמוך וביננו לא ניראה לי שהמחיר כלכך מצדיק :idea:

ממש חסר בארצ"הב מבחר במחיר שלהם הוא יכול להביא סט שלם של חברה ממותג מכובד

::FEEL THE {XS} power::

פורסם
בעיקרון כל חנות שמוכרת מוצרים של מורל יכולים להשיג לך את הסופרמו אבל אל תצפה שהמחיר יהיה נמוך וביננו לא ניראה לי שהמחיר כלכך מצדיק :idea:

ממש חסר בארצ"הב מבחר במחיר שלהם הוא יכול להביא סט שלם של חברה ממותג מכובד

שלום.הוא יכול וגם הביא הכל חוץ ממורל כי שם המורל נמכר כסט ויקר מאוד.הוופרים שם נמכרים בכ600-650$ לבעלי עסקים (ולו יש שם עסק) חשבתי אוליי כאן יצא יותר זול ואשלח לו אותם.אבל אני רואה שכנראה ולא!תודה לכל המשיבים.

פורסם

אתה גם יכול לנסות את סאונדסטורם www.soundstorm.co.il

כמובן גם יוסי זו כתובת יותר מנהדרת לנושאים כאלו.

בזמנו גם היה ניתן להשיג דרך יאריק למי שמכיר אבל מעל שנה שכבר לא ראיתי אותו בפורום - לא יודע מה קורה איתו כיום...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...