Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחר חיפושים רבים מצאתי A3 טורבו (T אדום ברשיון רכב) שנת 2001 ידנית. הרכב נקי ויש לו היסטוריית טיפולים מתועדת במוסכי החברה. הרכב עבר לפני חודש טיפול גדול כולל טיימינג וקלאצ'. הטסט בנובמבר.

בקיצור, על פניו לא צריך להוסיף שקל ליישור קו. רק דלק ולנסוע.

ועכשיו החלק הפחות סימפטי...

הרכב יד 5 עם 210 אלף ק"מ. שוחחתי עם הבעלים (מחזיק אותו שנתיים). אני מאמין שניתן יהיה לרכוש את הרכב ב 38 אלף ש"ח. אני לא מאמין שבמחיר כזה יהיה רכב אחר שיתן לי כל כך הרבה.

השאלה שלי היא: האם הקילומטראז' גבוה לרכב? האם אני צריך לחשוש שלמרות שהרכב טופל כמו שצריך בשל הקילומטראז' הגבוה היא יתחיל לעשות בעיות אצלי? כמה מנוע כזה מטופל מושך עד לתחילת הצרות?

אשמח בכלל לקבל טיפים לפני קניה של הרכב הספציפי הזה. מבחינתי זה הגשמת חלום. אני רוצה להחזיק אותו שנה-שנתיים ולמכור, בלי להשקיע יותר מדי על תחזוקה.

אשמח לעזרה

פורסם

אני לא מסין גדול ברכב הזה ספציפית (ובכלל) אבל אני חושב שבערך 30 k קילומטר לשנה זה לא יותר מידיי (בהיתחשב שזה שימש את הבעלים הקודמים לנסיעה רגועה ,מה שאני לא חושב כל כך כי בכל זות מי קונה רכב ידני אם טורבו בלי ליסוע עצבני )

תבקש לתאם עם הבן אדם נסיעה ולראות איך היא נוסעת .

מקווה שעזרתי .

• תוכן חדש...