Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם אשמח אם תענו לי על השאלות הבאות.

ידוע לי כי יש 6 קבוצות לטרקטורים, 0-5, עכשיו איזה גרור רשאי לגרור טרקטור דרגה 0?

האם יש 4 קבוצות של גרורים 1-4? אם לא, איך זה הולך ולאיזה קבוצת טרקטורים רשאי לגרור כל טרקטור.

האם גרור חייב במשולש אזהרה?

האם גרור שרוחבו עולה על הטרקטור מחוייב באותות אזהרה מיוחדים, האם אני רשאי לעלות איתו על כביש?

תודה DXM

פורסם

אם אני זוכר נכון כל טרקטור ראשי לגרור גרור בדרגה שלו ומטה .

ז"א דרגה 2 יכול לגרור גרור בדרגות 2 1 ו 0 .

על הכביש אמור להיות טסט לגרור .

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
על הכביש אמור להיות טסט לגרור .

לנגרר חקלאי לא צריך להיות רישוי, אלה אם הוא נגרר פלטה או הייבר שחייב ברישוי שנתי!

נגרר או כל כלי שרתום לטרקטור ורוחבו עולה על 3 מטרים חייב בליווי של רכב שנוסע אחריו עם אורות מצוקה, כך נאמר לי ע"י שוטר שעצר אותי נוסע עם כלי ברוחב 4.80 מטרים!

HPIM4897.jpg

Picture 244.jpg

Picture 248.jpg

!you ate today? thanks to the farmer

חימושניק פנתר הוא חימושניק מאלתר!

פורסם

זה ששוטר אמר לא מחייב שזה החוק .

האמת היא שאני לא בטוח בקשר למיכון חקלאי , מכבשים ,דסיקוסים ,קלטרות וכו'.

אם דברים כאלה אנחנו פשוט לא עולים לכביש (טוב נו באיזה כביש פנימי של המושבים כמעט ק"מ כי אין דרך מקבילה).

עגלות חייבות טסט כדי לעלות לכביש (עגלה מבחינתי משהו שמעמיסים עליו ,לא כלי לעיבוד או עבודה בשדה)

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...