Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6517 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי גולף 94 מצויינת אך בזמן האחרון האוטו פשוט משייט כביכול כמו כשחסר קצת אוויר בגלגלים אך בודקים את זה כל הזמן וגם לאחר מילוי ואיזון הצמיגים עדיין יש את ההרגשה הזאת {אני נוסע על האוטו שנה ומשהו ובחיים זה לא קרה} בבקשה תעזרו לי!!

תודה מראש אור גרינולד!

פורסם

נסה להצליב ב-X את הגלגלים קדימה ואחורה. כך תוכל לדעת אם הסיבה נעוצה בצמיגים

:-D אוטו זה כמו חומוס. קונים אותו מאהבה או לא קונים בכלל :-D

פורסם

מה זה "משייט"? האם הוא מושך לצד מסוים או שהוא מושך ימינה ושמאלה כאשר אתה נוסע ישר?

תסביר יותר טוב. מכיר את הרכב, היה לי כזה שנתיים.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

אם מדובר באותם צמיגים שהיו לך לפני שהרכב התחיל "לשייט" ושני הצמיגים הקדמיים זהים והלחץ אוויר בהם תקין , אז כנראה מדובר בגומיות של המשולשים שהתייבשו או בחופש במסרק ההגה..

תלוי מתי יש את ההרגשה..

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם

משייט זה אומר פחות היגוי.. זה קורה בעיקר בסיבובים ופניות זה לא שהאוטו מושך לצד מסויים {כמו מה שקורה שהפרונט לא מכוון} וכן אלא אם לא החליפו צמיגים שהייתי בחו"ל לפני שבועיים אז הצמיגים זהיים{ אבל יכול להיות אחי אמר לי שהיתה בעיה ושטופלה צריך לבדוק איזו בעיה} אבל הבנתי מה אני צריך לבדוק תודה רבה!!! באמת מחר בבוקר אני אבדוק ואם זה משהו שאני לא יכול לעלות עליו{כמו הגומיות המיושבות} אני כבר ישלח למוסך שיבדוק בכלליות...

• תוכן חדש...