Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל, מדבר נהג חדש עם לא הרבה מושג בעולם הרכב, כך שתצטרכו לסלוח על שאלות מטומטמות.

 

מה ההבדל בין פונטו לפונטו ספייס? :shock:

אילו הבדלים יש בדגמים של שנים שונות? (אני מכוון יותר ל-2004)

 

אני מחפש תיבה אוטומטית, אבל ראיתי שיש הרבה עם טיפטרוניק. מעולם לא נהגתי בתיבה כזאת. איך זה עובד והאם זה עדיף (ברכבים האלה, כמובן)?

 

תודה.

פורסם

"פיאט פונטו"- הכוונה לדור הראשון. נמכרה בישראל בין 1995 ועד שנת 2000.

"פיאט פונטו ספייס"- הכוונה לדור השני של הפונטו, נמכרה בישראל בין 2001-2006.

 

בשנת 2004 עברה מתיחת פנים קלה.

 

לגבי הגיר:

ניתן למצוא פונטו עם גיר רציף משנים 2001-2003, רק בדגמים המפוארים שנקראים ELX או "קלאב", המנוע יהיה עם 80 כ"ס ו- 16 שס'.

 

ברכבים שלאחר מתיחת הפנים בין 2004-2006 יש תיבה רובוטית בדגמים עם ה- 60 כ"ס, ורציפה בדגמים עם ה- 80 כ"ס. תיבה ידנית 5 הילוכים לכל הדגמים ולכל רמות האבזור.

×
×
  • תוכן חדש...