Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6594 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אמא שלי טסה שבוע הבא לארה"ב, וביקשתי ממני שתביא לי מגבר לרכב.

הרצתי חיפוש זריז באתר השוואת המחירים בארה"ב(www.shopping.com), ועלו כמה תוצאות:

*שימו לב שהתקציב מוגבל עד ל-150$.

*המערכת הנוכחית שלי ברכב היא: מגבר - V12 | רמקולים אחוריים(6.5) של פיוניר 180W | פאנל - פיוניר(מסדרת הדולפינים) | סאב - סוני אקספלווד 1300W.

*המערכת העתידית היא: רמקולים אחוריים 6X9 460W של פיוניר(יש לי הונדה סיביק 2003, כך שאני אצטרך לבצע חיתוך בפח על מנת להתאים את הרמקולים למגש). הרמקולים האחוריים של ה-6.5 יעברו קדימה באופן זמני עד לרכישת קומפוננטים.

ומגבר - כאן אתם נכנסים לתמונה :)

http://www.crutchfield.com/S-OMIUolO9Uot/App/Product/Item/Main.aspx?I=575T4004P

http://shopping.com/xPO-Infinity-475A

http://shopping.com/xPO-Boss-BOSD18005

תודה רבה מראש על העזרה חבר'ה.

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

מה לא רעיון טוב? לקנות את הרמקולים האלה, או לחתוך את המגש?

נראה לי קצת חבל לוותר על 6X9...

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אם אתה ערס מהשכונה שרוצה לפתוח את הבגאז' ושכל העיר תשמע אותך = שים 6/9 וכו'.

אם אתה באמת רוצה להנות ממוסיקה אצלך ברכב ו סאונד נכון = תשקיע כמה שיותר בקומפוננטים הקדמיים וגם בהתקנה שלהם.

פורסם

לא חבל בכלל הרמקולים הספציפים שלך הם רמקולים במילים פשוטות ולא פוגעות:

על הפנים של רמקול.

גם אתה כמו הרבה אנשים בעולם חושבים שבגלל שיש מקום

להרכיב רמקולים מאחור אז הם צריכים להיות שם,התשובה היא ממש לא!!!

שאתה יושב ברכב שלך אתה רוצה שומע את הסאונד מקדימה ולא מאחורה נכון?

וזה למה?!

כי גם שאתה הולך להופעה של זמר שאתה אוהב, אתה לא שומע אותו שר מאחורך נכון? כי זה לא נכון ולא כיף לשמוע כך.

אז באו חכמים ואמרו:

למה להשקיע מאחור שאפשר להשקיע מקדימה?! ואז באמת אנשים לקחו את התקציב של הרמקולים האחורים והוסיפו אותם לקידמיים(בעצם קנו סט קידמי טוב יותר)

והתוצאה הייתה מדהימה.

אז אני ממליץ לך, לפני שאתה עושה צעד טיפשי כזה,(לחתןך את המגש האחורי וגם להוציא כסף על 6*9)

תגיע למפגש הקרוב ותשמע ואני מבטיח לך ש75% מהאנשים היו רק עם סט מקדימה,וכול שאר האנשים שיהיה להם רמקולים אחורים יש 3 אופציות:

1.או שהם רוצים לשמוע סראונד(DVD)

2.או שהם הולכים על מערכת SPL(עוצמה)

3. או שהם עשו את הטעות שאתה הולך לעשות(שאני מקווה עכשיו לא תעשה אותה:wink:)

אבל בהצלחה.

פורסם

אוקיי, יש משהו במה שאתם אומרים.

פשוט יצא לי לא מעט לשמוע אנשים שטענו שחייב רמקולים 6X9 בגלל שיש צלילים שרק הם יכולים להוציא לעומת קומפוננטים.

שברתם לי עכשיו סוג של מיתוס :)

בכל אופן, שכנעתם אותי ללכת על קומפוננטים(שבשביל זה אני אצטרך המלצה בנפרד) אבל קודם כל חשוב לי לדעת איזה מגבר לקנות, כי אמא שלי טסה כבר ביום שני, ואני רוצה לתת לה את הדגם המדוייק של המגבר כדי שתקנה לי.

אם יש לכם מגבר אחר להציע שעדיף מבחינת עלות/ביצועים ממה שהצעתי למעלה, אני אשמח לקבל את השם+דגם שלו :)

תודה על העזרה.

בעקבות ההודעה הבאה:

פורסם

אכן לחתוך את הפח בשביל 6*9 אחוריים ועוד ברכב 2003 = מעשה שלא יעשה.

נכון ויפה אמר רועי, כי כשם שאינך יושב עם הגב לבמה בעת הופעה, כך אין טעם להשקיע ברמקולים אחוריים.

עיקר, ואולי רק, ההשקעה צריכה להיות בקדמיים. מילא אם לשם הרכבת אחוריים לא היית צריך לחתוך את הפח, או הרמקולים הקדמיים היו מספיק דומיננטיים בכדי שהבמה המוסיקלית (הרץ חיפוש "במה" "מיקום במה" וכו') לא "תברח" לך לאחור יתכן וזה לא היה מזיק.

לדעתי תשקיע בסט קומפוננט טוב קדמי וותר על רעיון הרמקולים האחוריים.

בהצלחה.

פורסם

מכל המגברים שנתת אליהם קישור הרוקפורד הוא העדיף. 60*4 לערוץ יאפשרו לך לשים קומפוננט נחמד מקדימה (לך על מורל פולס או טמפו - נותנים אחלה תמורה) ובמידה ותרצה סאב של 150-200 RMS בתא המטען (כאן ההמלצה היא קיקר C12 בתיבה אטומה) ויש לך אחלה מערכת חמודה. אל תיגע במגברים של בוס, חבל על הכסף וגן נתת בקישור מגבר בוס של 5 ער' :roll: בשביל מה??

• תוכן חדש...