Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי דייהטסו סיריון שנת 2003,

בזמן האחרון האוטו לא סוחב משום מה, אני לוחצת על הגז והאוטו כבד ובקושי זז.

הכנסתי היום את האוטו לטיפול במוסך והם אמרו שיחליפו את סליל ההצתה ושהחלק הזה עולה 280 שקל לפני מע"מ (מ.א.ש בתל אביב מוסך מורשה).

האם זה נראה לכם סביר, חבריי המלומדים?

חוץ מזה יש לי עוד 2 שאלות קטנות:

1.האם כדאי לתת את האוטו לטיפול הכנה לפני טסט?

2. מישהו עבר טסט בטייבה?? חברה שלי אמרה לי שהם ממש לא עושים שם בעיות, בניגוד לכמה מכונים שעושים ותמיד נדמה לי שיש להם קומבינות עם מוסכים בסביבה.

תודה מראש על התשובות

פורסם
...(מוסך מורשה).

...

עצם זה שזה מוסך מורשה, זה כבר אומר הכל על המחיר...

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

סליל הצתה זה רכיב חשמלי שתפקידו להעלות את המתח מ12 וולט ל 60kV על מנת שישתחרר ניצוץ מהמצת....

כשהסליל לא טוב המתח במצת יורד וכתוצאה מזה ההצתה במנוע לא טובה...

המחיר כמו חברי מלמעלה (מוסך מורשה...)

פורסם
חוץ מזה יש לי עוד 2 שאלות קטנות:

1.האם כדאי לתת את האוטו לטיפול הכנה לפני טסט?

2. מישהו עבר טסט בטייבה?? חברה שלי אמרה לי שהם ממש לא עושים שם בעיות, בניגוד לכמה מכונים שעושים ותמיד נדמה לי שיש להם קומבינות עם מוסכים בסביבה.

תודה מראש על התשובות

תמיד רצוי לבצע את הטיפול השנתי/שוטף לפני הטסט. במקרה כזה מבקשים מהמוסך שיבדוק את הרכב כלליות כהכנה לטסט.

מיקי, מנהל המכון בטייבה הוא אדם ישר והגון ושונא קומבינות.

פורסם

לפי דעתי לבקש טיפול במיוחד לטסט /הכנה לטסט זה לא דבר חכם. זה כמו לקחת את האוטו למוסך ולומר להם תמצאו לי משהו להחליף. תמיד אפשר למצוא.

• תוכן חדש...