Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל תתחדש.

דבר שני גם לי יש את הסט הזה (בדלת אטומה) ובדיוק על המגבר הזה, וכשאני חותך אותו בפחות מ 80 הרץ אז חלק מהצלילים הגבוהים מוחלשים עד נעלמים, תבדוק אצלך על שיר מוכר עם צלילים גבוהים ברורים ותשחק עם תדר החיתוך תוך כדי המוזיקה ותרגיש בשינוי.

אחלה סט!

מיכו.

פורסם

אתה אמרת שיש לך יותר באס אבל אתה לא מרגיש חרחורים וכל מיני צלילים דומים - זה נוגד את ההגיון אלא אם כן אחד מהשניים קרה:

1. הרמקול הקודם לא היה מותקן נכון בצורה פיסית, יכול להיות שהטבעת שהוא ישב עליה לא היתה מוצמדת כמו שצריך, יכול להיות שהוא ישב ישירות על הפח לפי מה שאתה מתאר - משהו בכוון.

2. הרמקול עצמו הגיע לקצה היכולת שלו והעיוותים נבעו מהרמקול ורק אחרי זה מהדלת כתוצאה מכך.

נכון מאוד

ההיי אנרגי' עומד בדלת אטומה אצלך?,אני מחפש עכשיו מיד וגרמת לי להתלבט בין המיד הזה לK2P , ההי אנרג'י מיד טוב שמעתי אותו מס' פעמים.

עם כל הכבוד היי אנרג'י זה לא K2P אין מה להשוות בניהם.

לגביי חיתוך מלמטה ... את זה עושים לפי האוזן מהמגבר

פורסם

התכוונתי שיש לי יותר באס מהסאב,אחרי ההתקנה המערכת עברה כיוון כולל ,והסאב נשמע יותר טוב כי הוא לא משתלט על הבמה הקדמית.

והדלתות עדיין לא אטומות,אני מקווה לקנות איזה גליל של ריפה בנד ולאטום את הדלתות.

ואצלי כל החיתוכים נעשים מהHU.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מודע לכך השK2P בכמה רמות מעל לHI ENEGRY, פשוט יש עליו תגובות טובות מאוד בזמן האחרון שגורמות לי להתלבט.

אני הולך על הK2P בשילוב עם ELITE ככל הנראה.

ועוד לא אמרתי אז תתחדש :)

פורסם

אם לפני השדרוג היה לך סט של 25 שקל, אז ברור ששדרוג ישנה את הסאונד:) דהה

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

האמת שהתקנתי אותם לפני שבוע,פשוט לא היה לי כוח לכתוב על זה.

הסט עוד לא ניפתח ,אני לא משתולל איתו בנתיים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

• תוכן חדש...