Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6755 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השבוע ניסיתי להתניע את האוטו פעם בבוקר שהאוטו קר ופעם אחר הצהריים שהאוטו חם, והאוטו פשוט לא התניע לי. רק אחרי איזה 10 ניסיונות וכמה דקות האוטו הצליח להניע ולא עשה עוד בעיות. חשוב לציין שיש לי מצבר חדש, וכאשר אני מנסה להתניע אני שומע שהסטרטר עובד (ככה לפחות נדמה לי). התקלה הזאת לא קוראת כל פעם שאני מתניע היא קרתה לי פעמיים בתחילת השבוע.

מה לפי דעתכם התקלה?

האוטו המדובר הוא פולו 96 ידני.

תודה לעונים.

• ספונסר פורום
פורסם

גש למוסך לבדיקה של העיניין ,חבל על המתנע .

יכול להיות משהו פשוט כגון חיישן טמפרטורה או מצתים לא תקינים ,

בבדיקה פשוטה באמצעות סורק יגלו לדעתי את הבעיה מיד.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

אז מתי הבעיות בהתנעה -כאשר המנוע חם או קר ? תחליט .

כאשר מנוע קר ויש בעיית התנעה החשד נופל על בעיות בייצוב הסיבובים (המנגנון של ייצוב הסיבובים לא מצליח לייצב סיבובי מנוע רכב יניע ויתכבה-הבעיה יכולה להיות כיוון חיישן מצערת או מצערת /חיישן פגומים

כאשר המנוע חם והרכב לא מניע,גדל הסיכוי שהתקלה תהיה ממשאבת דלק /בריחת ניצוץ.

כמובן שיכולות להיות עוד תקלות רבות וכדאי לקחת את הרכב למוסך /מקצוען שמתמחה ברכבים האלו ולא ישחק שמשחק הניחושים אלא יפתור את הבעיה פעם אחת ולתמיד.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

שכחתי לציין שעשיתי גם ניקוי מצערת לפני כחודש..

אני יקשיב לעצתכם והקח את האוטו לבדיקת סקנר בהקדם.

תודה לעונים.

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

עדכון:

הבעיה היתה בצינור נשם מנוע בלוי וסתום!

החלפתי את הצינור ובינתיים ההתנעות חלקות ובנוסף נפתרה לי כמעט בעיה של ריח רע מהמזגן כשהאוטו היה עומד.

שאלה נוספות:

האם יכול להיות מצב שכאשר הוחלף צינור נשם מנוע הסחיבה של האוטו תרד?? כי אני מרגיש שינוי בסחיבה מאז ההחלפה..

• תוכן חדש...