Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי, קניתי רכב ראשון בחיים- סובאר ג'אסטי, אומנם קטן אבל גם אני די קטנה.. :) אני צריכה עזרה ברמקולים לא מורכבים שהשמיעה תהייה בהם טובה מספיק ולא יקרים..

תודה :::::::::::::)

פורסם

תתחדשי.

ותני תקציב...יש מישהו שלא יקר בישבילו זה 1000 שקל ויש מישהו שלא יקר בשבילו זה 10 שקל.

שחחרון

חרדון מקבוצת החרדוניה :roll:

פורסם

אתינה או מה שלא יהיה שמך,

ברוכה הבאה קודם כל.

רמקולים בוחרים בצורה הכי פשוטה בעולם - עם האזניים.

תיגשי לבית התקנות טוב (לא אופיס דיפו ודומיו - הם מוחרים ציוד זול ופשוט) ותקשיבי לרמקולים שהם מותגים - למשל מורל, פוקל, הרץ, MBQ, JL או חברות כמו JBL או אינפיניטי - תנסי לרשום לעצמך מבין הרמקולים האלה איזה אהבת הכי הרבה.

אחרי זה את יכולה באמת לגשת למקום שמוחר את הציוד היותר פשוט ויותר זול - תשמעי גם אותם, אם מבחינתך לא היה הבדל רציני, את יכולה להסתפק במשהו פשוט.

גם שם יחזיקו כמה חברות שהן קצת יותר מפשוט כמו לייטנינג אודיו וJBL.

תקני רמקול שאהבת את הסאונד שלו.

אפשרות נוספת, אם יש לך סבלנות - תגיעי למפגש הקרוב ותשמעי מערכות בכמה אלפי שקלים בודדים ומערכות בכמה עשרות אלפי שקלים

אם זה עושה לך את זה - את תדעי לפחות מה הכוון.

אם לא - לפחות את תדעי ברכבים שכן אהבת איזה יצרני רמקולים יש להם ואת תדעי מה לקנות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

זה בסדר - תתרגל

אני חצי דיסלקט, אני מודע לחלק מהטעויות שאני עושה, אני פשוט כותב מהר מידי.

לא תמיד יש לי כוח לערוך הודעה בגלל "אוט" אחת.

אני סובל בכתיבה משתי תופעות - האחת היא שאני חושב כל כך מהר שאני כותב אות מהמילה הבאה במילה הנוכחית.

השניה - אני מחליף אותיות דומות.

אבל הנושא העיקרי כאן הוא לפותחת הת'רד - לקנות ע"פ שמיעה ולא ע"פ ייעוץ.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...