Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6899 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי B4 חדשה יש לי אותה ארבעה חודשים ועכשיו ברצוני לבנות מערכת נחמדה..

התקציב שלי: 3 אלף שקל.

ברכב יש מערכת מובנת שכוללת שתי רמקולים בדלתות מקדימה ושתיים בדלתות מאחורה, אני חשבתי לשים שני זוגות קומפוננט קדימה ואחורה שישבו על מגבר טוב, אבל האם כדאי להשקיע את זה על המערכת המובנת שקיימת כרגע או שכדאי להרכיב רדיו דיסק בתא כפפות?

איזה קומפוננט אמור להיות עם איכות יותר גבוהה ועם עוצמה יותר חזקה: קדימה או אחורה?

כמו שאמרתי: זוג קומפוננט קדימה, זוג קומפוננט אחורה ומגבר, סאב לא כרגע אלא כשיהיה יותר כסף כי אני לא רוצה לשים סתם סאב ב500 שקל שאחר כך אני יודע שאני יחליף אותו למשהו יותר טוב.

אשמח לפרטים לגבי קומפוננטים איכותיים וחזקים ומגבר כמובן שיתן את המיטב, אשמח לתשובה גם לגבי המערכת המובנת ברכב.

תודה לעוזרים.

פורסם

שלום MID

קודם כל שמח בשבילך על שאתה מתקין מערכת בקרוב ברכות ובהצלחה

לגבי רמקולים

אני אישית ממליץ להשקיע את המקסימום האפשרי בחלוקת תקציבך בסט קומפוננט הקדמי

בגדול זה הבסיס של הסאונד הנכון ברכב

לאחר ההתקנה של הסט הקדמי שיבוא לך נכון באוזן וייצר את הסאונד האהוב עליך מכאן תוכל להתקדם לאן שרק תרצה

רמקול אחורי לא מוכרח להיות בתצורה של סט קומפוננט

הרי בכל מקרה עד שזה מגיע לנהג לאוזן הסאונד של הרמקול האחורי כבר יהיה "מעורבב"

אבל הרמקול כן צריך להיות בעל יכולת להתמודד עם הסט הקדמי (בכל אופן רמקול קואקסיאלי מסדרה מקבילה לסט הקדמי שתבחר תמיד יהיה יותר זול מהסט)

לגבי מכשיר קדמי:

תמיד עדיף להחליף את ה-HEAD UNIT של החברה במשהוא יותר איכותי

אני אישית שמעתי B-4 עם מתאמים איכותיים ואפשר להגיע לסאונד טוב גם כך

שוב כמובן שאם התקציב מאפשר אז להחליף

אם תרצה המלצות ספציפיות לסטים רמקולים ומגבר בתחום התקציב שלך תוכל לפנות אליי ואשמח לעזור

earthquake sound frik

פורסם

הייתי במקום שמתקינים בו מערכות וקיבלתי הצעה כזאת:

סאב של קיקר CVR הבחור שם אמר שהסאב הוא 400 RMS זה נכון?, המחיר: 800 ש"ח.

קומפוננט הרץ דגם אנרג'י, מחיר: 1200 ש"ח.

מגבר לייטנינג אודיו דגם B2.400.4, מחיר: 1000 ש"ח.

סה"כ זה יוצא 3 אלף שקל עם עבודה ועם הכל שזה כולל גם את המנחתים שיתחברו למערכת המובנת ברכב..

האם זה שווה הכל כולל הכל 3 אלף? אשמח לתשובה מהירה..

• תוכן חדש...