Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פיאסטה שנת 00 ונתקעתי איתה הלך הקלאץ אני לא מצליח לחבר הילוך ראשון

אחרי שגררתי אותה למוסך מורשה מאזדה פורד בחולון מסתבר שהלך הקלאץ ברקסים ("על הברזל כמו שאמרו מהמוסך :lol:)

וצריך לעשות טיפול.

כל זה עלות חלקים + עבודה עולה 5.5 - 6 אלף שקל זה עוד בלי שבדקו למה האוטו רועד והם אמרו שזה יכול להיות מהתושבות

זאת אומרת שהטיפול יגיע ל7 אלף פחות או יותר וברור שלהשקיע כל כך הרבה כסף על אוטו שהמחירון שלו הוא 23 אלף זה לא ממש הגיוני..

כמה אמור לעלות כזה דבר במוסך לא מורשה שיודע לטפל באוטו?

ואיפה יש מוסך כזה שיכול לעזור לי ולא יגנוב ממני 7 אלף?

אני גר באזור המרכז אז עדיף שזה יהיה בסביבת ראשון עד תל אביב..

פורסם

לפי תאורך עלות הצעת המחיר לא הגיונית.

גם אם צריך להחליף ת' הילוכים +מצמד ובלמים לא תגיע למחיר הנ"ל.

תפנה בפרטי לקבלת מחיר .

נתי קובלנץ

מיתחם נמל ת"א מ1950

פורסם

כמה אפשרויות טובות של מקצוענים, אמינים, הוגנים וגם חברי פורום זה ומכוון ראשל"צ לת"א:

1. "מוסך סימל" שברח' ההגנה 16 א.ת חדש (מערב) ראשל"צ, טל' 03-9616373 ובקש את יעקב.

2. "אורן שרותי רכב" שברח' המרכבה 15 א.ת חולון (מצד שמאל של המבנה עד הסוף), 03-65400818 או 057-2002525

או 054-7788242 ובקש את אורן.

3. "מוסך ש. קובלנץ ובניו" שבמגרשי התערטכה הישנים סוף רח' דיזנגוף ת"א, טל' 03-5468898 ובקש את נתי (שענה לך לפני).

4. "מוסך שאפט" שבסמטה מדרך מנחם בגין 62 ת"א, טל' 03-5379999 ובקש את ניצן או דודי.

מחיריהם יהיו זולים בהרבה ממה שהוצע לך ועבודתם איכותית.

בהצלחה ובברכה - רפי לין :-)

פורסם

קלאץ יעלה באזור ה 600-700 ש"ח עבודה תעלה בין 300-500 ש"ח (תלוי במוסך) שמן גיר עד 100 ש"ח לאיכותי

רפידות (נגיד מקורי) 200-250 ש"ח (חליפי זול עולה 60 ש"ח)

צלחות משהו איכותי 400-500 (ניתן להשיג זוג צלחות תוצרת סין ב 150 ש"ח)

עבודה בערך 300 ש"ח

סה"כ במקסימום 2350 (בערך) + מע"מ. וזה במידה ותשתמש בחלקים מקוריים.

מוסך מורשה יכול לדרוש יותר מ1000 ש"ח רק על פירוק הגיר, כך גם תימחור החלקים גבוהה יותר מחנות חלפים רגילה ולכן מחירים כאלו (שלדעתי ממש לא מוצדקים).

בהצלחה!

פורסם

אם אני לא טועה מוסך מורשה מאזדה פורד בחולון הינו מוסך שילובים המוסך המרכזי: 220 שח לשעת עבודה הגיוני מאוד שידרשו ממך סכום כזה.

מילה ממני : יקר.

תרכוש את החלפים תכנס למוסך כללי טוב שתסכם איתו מראש את עלות העבודה (כמובן לאחר שתקבל המלצות עליו מהרבה אנשים ודגש על הרבה ולא 1). וזהו.

לגבי חלפים: תושבות מנוע תברר איזה קרועות, אתה יכול להרים טלפון ליבואן מאזדה פורד ברחוב המסגר בת"א חזי דלאל. יתן לך מושג לגבי מחירים לתושבות מנוע מקוריות או לגבי תחליפיות אם אתה הולך על תחליפיות תבקש את היפני כגון nok, ברקסים תרכוש צלחות מקורי או ברמבו מאוד טובים חוץ מזה אל תגע בכלום, לגבי רפידות יש פארדו, לוקאס או מקורי. יש גם את ניסים חלפים בסלמה 9 מחירים טובים (תחליפי בלבד) אם אתה רוצה יש לי חבר שפתח מוסך כללי לא מזמן אם תרצה לשמוע עוד פרטים דבר איתי בה"פ, הבחור מקצוען בכל סוגי הרכבים בעל ידע עשיר.

זה לא משנה כמה מהר אתה רץ, אם אתה לא בכיוון הנכון.

פורסם

עלות העבודה עם החלקים 2000 ש"ח ,במוסך מורשה ואמין הקלאצ' מתוצרת וולאו והרפידות לוקס. אם מתאים לך

צור קשר בה"פ. לא כולל החלפת הצלחות, במידה שצריך יש להוסיף רק את מחיר הצלחות.

נ.ב. המחיר כולל פירוק גלגל התנופה, והחלפת מחזיר השמן.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...