Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא פונטו שנת 95 - מנוע 1600 סמ"ק .

הרכב עבר לפני כ- 500 ק"מ החלפת חיישן חמצן , פלאגים(מקוריים של פיאט) , וחיישן טמפ' .

ובנוסף החליפו חיישן קראנק ( על מנת לפתור את בעיית הגימגומים) .

לאחר החלפת חיישן הקראנק - הגימוגים חזרו אחרי יומיים .

חזרתי עם הרכב למוסך- "מכון הזרקת דלק" פעמיים אך הוא לא מצא מה הבעייה .

ז"א הוא לא הצליח לפתור את הבעייה .

שוחתתי איתו בטלפון היום ,הסברתי לו את המצב.

הוא אמר לי שאני יכנס אליו והוא יחזיר לי את הכסף ויפרק לי את החיישן החדש וישים את הישן שנמצא אצלי ברכב .

שאלתי היא אם לפי ה"חוק" - הוא אמור להחזיר לי את כל הכסף - ז"א הכסף כבור החלק +עבודה .

לפני שהוא החליף לי את חיישן "הקראנק" - הוא הבטיח לי שזה יפתור את הבעייה .

אשמח לקבל תשובות , שיתנו לי מידע שאני בספק לגביו .

בתודה מראש .

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

הפורום הינו פורום טכני ואינו יכול לייעץ משפטית, גם אם כן, עלולה העיצה להיות לא נכונה ואו לא מדוייקת, על כן יש להסתייג בהסתמכותך המוחלטת על איזושהי תשובה.

שעות עבודה עולות כסף. השאלה מה סוכם מראש. בעיות זיופי מנוע, לעיתים קשה לאתרן, ברור שצריך בעל מקצוע מומחה.

אם סוכם שתשלום ישולם רק אם הבעיה תפתר, אזי יתכן ולא מגיע לו כסף, גם זה בספק. מעבר לכך, אני לא מאמין שהיה כזה סיכום.

באם בעל המוסך מוכן להחזיר חלקים חזרה ולהחזיר בגינם תשלום , זה כבר צעד מבורך. כמה מבורך? תלוי במהות הסיכומים שהיו טרם תחילת העבודה כפי שציינתי לעיל.

בכל אופן, רצוי שיבדוק את כל המחברים כולל מינוסים כלליים כולם, ואת איכות החיבור ואפשרות שהוא תקול - מחבר השקע תקע של החיישן שהוחלף.

גם לבדוק ניתוקי אימובילייזר ו/או של אזעקה ולנטרלם לצורך בדיקה. באם יבוצע נטרול ניתוקים, מיגון הרכב יפגע ואם יש ביטוח מקיף יתכן והרכב והמיגון לא יעמדו בדרישות חב' הביטוח, לצורך כך יש ליידע ולקבל את אישור הסוכן.

האם אתה מוכן לספר מי טיפל באוטו, באיזה מקום? האם חיברו סקנר?

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...