Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לבקש ממומחים הצעה לבניית מערכת שמע לרכבי.

אני אוהב איכות שמיעה נקייה ושבעוצמה גבוהה יעמדו בעומס ושלא יהיו עיוותים בשמיעה ושהרמקולים יצרחו.

באס שיהיה מדוייק בדפיקות וברעידות ירעיד כמו שצריך(זה חשוב לי כי אני אוהב את צליל הרעידה).

מה שיש בידי כרגע זה:

-רמקולים morel pulse 6x9 עם 150 אראמאס.(רציתי גם לדעת עם הרמקולים האלא טובים יחסית בכללי.?)

-מגבר v12 לא פלטינום האודיו החדשים אלא חיקוי שדומה מאד לv12 של אלפיין ואני בטוח שהוא נשמע ומוציא יותר איכות ועוצמה מאשר הv12 פלטינום האודיו.

נשאר לי להוסיף:

רמקולים קדמיים (קומפוננט).

רדיו דיסק.

מגבר מונובלוק.

וסאב.

מוכן להשקיע על מגבר מונובלוק יד שניה עד 1000 ש"ח

על סאב יד שניה/חדש תלוי מה ישתלם לי יותר עד 600-1000 ש"ח

רדיו דיסק יד שניה עד 800-1000 ש"ח.

קומפוננט יד שניה/חדש עד 300-500 ש"ח.

אודה מאד למי שיוכל לעזור לי להרכיב את המערכת המתאימה לרכב שלי.!

שלום לכולם.!

יש לי רכב מסוג שברולט אלרו.

ויש לי בעיה בהרכבת הרמקולים האחוריים 6x9 במגש האחורי.

אז ככה,אמרו לי לפרק את הכיסאות ישיבה ולאחר מכן להוציא את הקליפסים שנמצאים מתחת לרמקולים המקוריים עצמם,ולאחר מכן לפרק את משענות הגב בכיסאות האחוריים,והבעייה היא שאני לא מצליח לפרק אותם אני יודע שיש שני ברגים לפרק אחד בצד השמאלי של המשענות(למטה) ואותו דבר בצד הימיני.

הבעייה שאני מסובב את הבורג ומסובב ופשוט הוא לא יוצא ניסיתי כמה וכמה פעמים ופשוט לא הצלחתי.

האם מישהו יודע למה הוא לא יוצא(הבורג).?

או אולי צאיך לפרק משהו אחר ולא את הברגים האלא.?

או אוליי הדרך שפירקתי מהתחלה לא טובה בכלל.?

• תוכן חדש...