Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוני 2 נגד מחשב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8338 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות סוני 2 אבל אני רוצה להיות בטוח שזה דבר יותר טוב ממחשב לגבי המשחקים.

למשל אני רוב הזמן משחק רק במרוצי מכוניות ראלי בעיקר למשל קולין מקרי ראלי שהוא ברמת דיוק המדהימה ביותר ששיחקתי. השאלה הי האם סוני 2 יתן אותה רמה למשל במשחקWRC 2. מה אתם אומרים כדאי לשדרג את המחשב או לקנות סוני 2 :?:

ואיזה משחקי מרוץ יש לסוני חוץ מהWRC וגרנד טיריסמו.

אשמח לשמוע את דעתכם בנושא.

פורסם

המשחקים של פלייסטשן 2 עולים 350 שקל (אלא אם כן יש לך צ'יפ ואז אתה יכול להוריד משחקים וליצרוב....)

לגבי משחקי מרוצים הפלייסטשן 2 באמת מתמכה בזה ויש המון משחקי מרוצים

וגם יוצא בקרוב גראנ טוריסימו 4 וnfs undergraund שני משחקים שאני מת להשיג

החסרון של הפלייסטשן:משחקים יקרים כל הקטע של הכרטיס זיכרון אתה לא יכול לעשות הרבה שמירות אגב יוצא בקרוב מודם לפלייסטשן 2 ואז יהיה אפשרות לשחק GT4 ברשת נגד שחקנים מכל העולם

לגבי המחשב יש גם משחקי מרוצים אבל GT4 לא מגיע למחשב :twisted:

ההיתרון אתה יכול להוריד את כל המשחקים מהאינטרנט ולא לבזבז 350 שקל

עצה שלי: אם אתה שרוף על משחקי מרוצים(GT4) תקנה פלייסטשן

וגם שדרג את המחשב (כמו שאני עשיתי :twisted: ).

פורסם

אם אתה שרוף על משחקי מחשב אז רק מחשב,אך ורק.

השאלה הנשאלת היא מה אתה אוהב?

ריאליזם בשיאו,או כמה שיותר אקשן,התנגשויות או בקיצור 0-100.

אותם המשחקים שיוצאים בדרך כלל לסוני יוצאים גם למחשב,למעט GT4,לא הפסד בכלל

אם אתה חסיד של ריאליזם.

במידה ואתה כן אז כל מה שקשור ל פורמולה 1 ניתן למצוא באיכות הגבוהה ביותר רק במחשב.

משחקי ראלי יש בלי סוף רק במחשב (קולין 2 ,וראלי טרופי עדיין הכי טובים).

NASCAR שיוצא כל שנה.

משחקי מחשב בפיתוח עצמאי דוגמת LFS.

ועוד אינסוף כאלו ואחרים (אני אספן שלהם)

עוד נקודה חשובה היא אפשרות ל MODS ול PATCHING ,תוספות שיוצאות אם הזמן

למשחקים מסויימים על מנת לשפרם והרבה פעמים להוסיף מסלולים ומכוניות

דוגמה מעולה היא המשחק F1 2002 ישנו MOD בגודל 250 מגה שפשוט הופך את כל המשחק הזה ל GTR 2002 כלומר במקום רכבי F1 ישנם מכוניות GT בריאליזם הטוב ביותר בשוק כיום.

מחשב תמיד ניתן לשדרג,להחליף כרטיס מסך,ג'ויסטיק,הגה,פדלים הכול קיים.

אני אסיים כאן,מקווה שהבנת את הנקודה.

פורסם

ozzy צודק באלף אחוז - אם אתה רוצה סימולטורים טובים, עדיף לך לשדרג את המחשב. למשחקי ארקייד עדיף PS2.

תיקון אחד קטן ozzy - נאסקאר 2003 היה המשחק האחרון בסידרה. פפירוס וסיירה הפסידו את הרשיון שהיה להם להוציא משחקי נאסקאר, אבל הם עומדים להוציא פאטץ' שיאפשר לבנות MODים די בקלות... חפש בגוגל את Project Wildfire, מאוד מעניין.

פורסם

אוקיי אני יסביר לכם מה אני בדיוק רוצה ותגידו לי מה כדאי.

אני אוהב משחקי ראלי שמעתי שהWRC 2 הוא משחק מצויין. השאלה היא עם הוא מתקרב לרמת דיוק ותקשורת כמו המקריי שיש במחשב :?:

ואיך הDVD בסוני רואים בו ברמה או שזה סתם בשביל שיקנו את המכשיר :?:

פורסם
אוקיי אני יסביר לכם מה אני בדיוק רוצה ותגידו לי מה כדאי.

אני אוהב משחקי ראלי שמעתי שהWRC 2 הוא משחק מצויין. השאלה היא עם הוא מתקרב לרמת דיוק ותקשורת כמו המקריי שיש במחשב :?:

ואיך הDVD בסוני רואים בו ברמה או שזה סתם בשביל שיקנו את המכשיר :?:

הDVD של הפליישטן 2 הוא מצויין רואים בו איכות מעולה כמו בכל DVD אחר

רק מה הוא לא מפעיל צרובים... :mad:

ומשחקי ראלי בפלייסטשן ראלייסטיים יותר ממה שיש במחשב ויש המון מישחקי מרוצים :type:

פורסם

אגב אם אתה רוצה אני מכיר חנות שמוכרת ב 1300 שקל סוני 2

וחוץ מזה אני מוכר את שלי ב 1100 שקל שהוא חדש חדש

אבל כול זה בפרטי

אגב לדעתי עם יש לך טלוויזיה טובה ומערכת קולנוע טובה וסוני 2 תהנה פי 100 מלשחק במחשב

אני מוכר את שלי עקב חוסר שינה מיתר שעות משחק

הקיצר סוני זה הדבר !!!!

• תוכן חדש...