Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן.

כיוון שאולי מנחת חיצוני מוציא יותר אבל הוא מגבר המון רעש .

אי אפשר להגביר כלום. מה שמגבירים לרוב מעבר זה רעש או יוצרים כניסה גבוהה מדיי במגבר.

אתה יודע מה . מה שתגיד אני ממש אבל ממש לא מתכוון להתווכח .

כל אחד שיעשה מה שבא לו.

פורסם

טוב , לאחר כמה סיבובים ברשת , החלטתי שעדיף מנחת , מהרבה סיבות , גם לפיצול כשמדובר במגבר 4 ערוצים , גם יותר איכותי חלק יגידו פסיכולוגי וחלק לא , לדעתי מנחת איכותי שבנוי טוב יהיה עמיד מפני רעש אלקטרוני וגם יוציא יותר עוצמה.

השאלה שנשאלת :

יש הרבה אנשים בפורום שמשתמשים בר"ד המקורי ברכבם ( וזה מכיוון שרוב המכוניות החדשות מגיעות עם אחד כזה) , ואני בטוח שנסיתים הרבה , לכן אנא ממכם תעזרו לי בבקשה.

מהו המנחת הכי איכותי,חזק,עמיד מפני רעש ?? רוקפורד? סטינגר? או מה?

מצאתי ברשת אחד של רוקפורד , הנה קישור:

http://www.al-galgalim.co.il/index.php?action=product&productid=913&PHPSESSID=072acdb427cd1f00aa241677513288bb

מה אתם אומרים?:roll:

[CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][/COLOR][/B] [/CENTER] [CENTER][B][COLOR=red][URL="http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=161304"]אין כניסה![/URL][/COLOR][/B][/CENTER]

פורסם

שאתה מבזבז כסף.

אני לא מבין איך מנחת "טוב" מוכן יותר מרעש? מספיק שהחיבור הכי קטן לא ישב שם טוב ואתה תקבל כזה רעש שאתה לא מבין אפילו . שלא נדבר שלרוב מוצרים כאלו לא מחזיקים יותר מדיי , ובמיוחד שיש לך כבר כניסות המגבר.

הרעיון הוא לא להכביר במכשירים עד הכניסה למגבר. שכמה שיותר סיגנל יגיע למגבר ושכמות החיבורים תהיה במינימום .

• תוכן חדש...