Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במנוע או האגזוז ?

אני רואה הרבה מכניות משופרות שמשמיעות רעש חזק שהם נותנים גז

ותמיד עניין אותי לדעת מה עושה תרעש *** תרעש = את הרעש *** האגזוז לחץ שהם מוסיפים או המנוע ?

פורסם

ברור שרעש של מנוע 3000 יהיה חזק יותר מרעש של מנוע 1000

אבל מה שבדר"כ עושה את הרעש הוא האגזוז ,מערכת האגזוז בנויה מצינור משלוש דודים יש כאלה שמבטלים את הדודים לגמרי שבעצם מסננים רעש וזיהום ויש כאלה שהם "צנועים" יותר והם מבטילם תדוד *** תדוד = את הדוד *** האחורי ושמים במקום אגזוז זרימה חופשית שאין בתוכו שום חלק שיכול לסנן.

פורסם
ברור שרעש של מנוע 3000 יהיה חזק יותר מרעש של מנוע 1000

אבל מה שבדר"כ עושה את הרעש הוא האגזוז ,מערכת האגזוז בנויה מצינור משלוש דודים יש כאלה שמבטלים את הדודים לגמרי שבעצם מסננים רעש וזיהום ויש כאלה שהם "צנועים" יותר והם מבטילם תדוד האחורי ושמים במקום אגזוז זרימה חופשית שאין בתוכו שום חלק שיכול לסנן.

ההסבר שלך מסובך...

הכי פשוט:

מנוע עובד על ידי שריפת דלק בתוך גליל, לחץ גבוה=פיצוץ.

פיצוץ=הרבה רעש.

בשביל שמכוניות לא יעשו הרבה רעש, שמים דודים עם מסננת כזאת על הצינור שמוציא את העשן מהמנוע.

ככל שיש יותר דודים\דודים עם יותר מסננות, אז יש פחות רעש.

מה שעושים, מורידים חלק מהדודים, או שמרכיבים אגזוז שבנוי בצורה שגורמת ליותר רעש לצאת (אגזוז זרימה חופשית. או בשפת הרחוב - אגזוז לחץ. למרות שאגזוז לחץ זה משהו אחר לגמרי...). ואז יש רעש יותר חזק מהמנוע. אם שמעת פעם מנוע בלי אגזוז, אז אתה תבין בדיוק למה אני מתכוון, זה רעש מטורף.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

עוד שאלה בנושא .

יש אצלי מישהו ברחוב שאני שומע אותו נכנס ברחוב אני שומע כזה רעש חזק של המנוע ואז שהוא מגיע לשיא אני שומע כזה פיצוץ או צסס.

השאלה היא . מה זה הדבר ש"משתיק" את המנוע ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...