Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7288 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי שבת שלום לכולם יש לי 2 שאלות:

1. יש לי מספר אייסיקיו קצר בעל 6 ספרות

וראיתי שומכרים באייבי גם מספר קצר בסגנון:

http://cgi.ebay.com/Short-ICQ-number-818-759-UIN_W0QQitemZ330010232284QQihZ014QQcategoryZ4291QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

אם אני ימכור אותו יכולים לשאול אותי איך השגתי אותו או לעשות לי בעיות או תביעה משפטית?

קשה לי להאמין שלמישהו פה יש תשובה לזה אבל אני מקווה שתעזרו לי...

2. חבר פעם הביא לי רשימת אימיילים של אנשים מישראל, מותר לי למכור את הרשימה הזאת או שזה פלילי או משהו (חדירה לפרטיות וכאלה?)

תודה לעוזרים.

VW PASSAT 1.8T

פורסם

יש מצב שידפקו אותך על קניין רוחני.

אבל בעקרון אי אפשר ממש לאכוף את זה(וגם לאף אחד לא אכפת מהשטויות האלה).

אם אתה רוצה למכור באיביי, זה לכאורה יותר מסובך כי אתה חושף את עצמך להרבה אנשים,

שמספיק שלאחד מהם זה אכפת בשביל שאולי ישגעו אותך.

רשימות של אימיילים, שוב, לא ברור אם כתובת אימייל היא קניין רוחני. וגם יש את עניין צנעת הפרט וכל זה.

בעקרון אם אתה מוכר למישהו מישראל ומקבל כסף "שחור" אז אין בעיה כי אף אחד לא יודע על זה.

ואל תהיה פרנואיד. זה הכי חשוב.

(גם לי יש רשימות כאלה)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

ובקשר למספרי אייסיקיו שאני רוצה למכור שם? זה חוקי?

כי אני רואה שמוכרים שם ב20 דולר מספרים מעפנים אז אולי יש מצב לכסף טוב..

וראיתי שמוכרים שם גם רשימות של אימיילים ואני דווקא לא רוצה למכור בארץ אלא באייבי. לא שווה הסיכון?

VW PASSAT 1.8T

• תוכן חדש...