Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7318 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה למי שקורא ועוזר...

ההייתי רוצה לשפר את השמיעה אם אוכל עם הרכיבים הקיימים שיש

לי כרגע (בעתיד אני יחפש יותר איכות)אבל כרגע זה מה יש ואם זה נסתדר

אז השאלה שלי היא כזו איך אני יכול לחתוך במגבר שלי (הקונקוד600 וואט) את הרמקולים

האחוריים שהם פיוניר שמספקים 80 או 70 אר אמ אס שייתנו צליל נקי לא באס

כי יש לי את הסאב שמשלים לי את זה, דרך אגב הדגם שברותי הוא 262OGT שניי ערוצים

לא כזה חדש אני חייב לציין אבל אני רוצה להפיק ממנו את המירב, ועוד שאלה...

האם כדאי לי לשנות את סדר ההספק שהם מקבלים ממגבר מסויים כלומר האם כדאי לשנות מאיפה הם מקבלים את העוצמה...? עכשיו הסדר הוא קומפוננט וסאב על הלאנזר והקונקוד על האחוריים...

בתודה רבה רבה לכול העוזרים(אם יש משהו שאני לא מציין אז פשוט תגידו שתיהיה הבנה),

ואני חייב לכוון את המערכת מחדש כי עכשיו פירקתי את כול הרכיבים מהאוטו (המגברים והסאב)

בגלל שהאוטו היה במוסך וחזר רק היום...

בתודה

אבי.

hu-deh p7650mp comp-dragstar rear-6*9 pionner amp1-HTG414 Lanzar amp2-concord 600 sub-305c

פורסם

אם יש לך קרוס אובר אקטיבי בקונקורד פשוט תפעיל אותו על HPF ותכוון אותו לפי שמיעה עד שתקבל צליל רצוי מהאחוריים.

אתה גם יכול להתעניין בבניית קרוס פסיבי - היו פה כמה ת'רדים לאחרונה שהתייחסו לנושא הזה בנוסף לכך פירסמתי ת'רד עם הרבה לינקים לכתבות בנושא

הוא בטח נמצא עכשיו בעמוד השני או השלישי... מציע לך למצוא אותו ולקרוא

אחרי עריכה - הוספתי לך את הלינק

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=120090

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול לא הבנתי כול כך את מה שכתוב שם אבל הבנתי שצריך את שניי הדברים האלו לקבל

תדרים נמוכים\גבוהים capacitor or coil ,תקן אותי אם אני טועה ומה הפירוש שלהם אומנם

אני יודע לקרוא אנגלית אבל כאן פשוט לא הבנתי את הפירוש ואיך מתבצעת בניית הקרוס למינהו

ואם תוכל לענות לי על השאלה השנייה אשמח מאוד על איזה רכיב לשים על איזה מגבר...

דרך אגב קראתי את הלינק השלישי, וגם קראתי את הלינק של אוטוסאונד אבל שוב איזה רכיבים

אני צריך לבנות את הקרוסאובר הפסיבי והאם באמת הוא יעזור לי כול כך, אודה לך אם תוכל להדריך אותי לגביי ההרכבה ואיך ולמה ומדוע וכמה ...

בתודה אבי.

hu-deh p7650mp comp-dragstar rear-6*9 pionner amp1-HTG414 Lanzar amp2-concord 600 sub-305c

פורסם

האם יהיו תגובות? או עזרה קטנה מצדם אשמח לשמוע עצות...

איך לסדר את הרכיבים הקיימים שיש לי ברכב לאחר שפורקו כי הרכב נכנס למוסך והחלק האחורי

הוא היה החלק שנכנס לשיפוצון קטן בלבד בחורה וארטיק(אל תשאלו למה, אפילו לא היה אף אחד ברכב...)

אז בכול מקרה אני אשמח איך להרכיב את המערכת שלי בחזרה ואולי אשפר אותה

בעזרתכם כמובן על איך ולמה וכמה (מה ששאלתי אני מתכוון)

ואם תוכלו לעזור לי בעוד משהו על מעבדה אמינה או מקום אמין שיוכל לבדוק לי את הרעשיי

האלטרנטור המפורסים כי הם חזרו לי איך אני לא יודע ובעוצמה יחסית גבוהה עד עכשיו הם היו ממש ממש חלשים שלא ממש שמעתי אותם עד כך לעיתים רחוקות אני מהמרכז ואני מקווה לעשות את זה כמה שיותר מהר שלאבא שלי יהיה רדיו שהוא נוסע ברכב...

בתודה.

אבי.

• תוכן חדש...