Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תמונות של הבובה פולו 16V

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
את האמת עכשיו אני רק רואה את התמונה של הרכב מאחורה.

ובאמת המסיכות לפנסים זה גורם לאוטו להיראות זול.

המדבקה של סופרציפ אומרת "תקלף אוןתי בעדינות"

והיציאה של האגזוז לא הכי מתאימה יש לה שפה עבה מידי, יותר יפה אם היה יותר מוצנע.

ורק כדרך אגב, לא שיש לי משהוא נגד הסנרוף שלו אבל סאנרוף זה אחד הדברים הכי מיותרים שיש ברכב.

בקיץ נוסעים עם מזגן, ואם לא מרגישים כך אז ופותחים את הסאנרוף אז השמש מבשלת את המח.

בחורף, אין מה לעשות עם זהואם כבר פותחים בשביל הדעווין אז מספיק פעם אחת שלא סוגרים אותו , לא מיבחינת גנבים אלא הגשם לא מפספס.

וחוצמזה זה רק מיתקלקל כל הזמן.

אני אומר דוגרי.

אם הייתי עכשוי מנסה לצוד 16V שגם ככה זה רכב די נדיר לימצא, הייתי ממש מקבל עוול אם הייתי מגיע לכזה רכב והוא מושקע ושמור אבל מלא בפיצקעס שהורסים אותו.

הייתי מוכן לשלם מעל המחירון ושלא יהיה את כל התוספות האלו

אחי עם כל הטעונים הללו אתה צריך לרכב על אופניים.

מעניין לראות את האוטו שלך? בטח הוא דומה לטנק מרכבה 4 עם דוושות גומי ובצבע שחור....

DROZD

פורסם

אחמ... בורדו מיטלי :twisted:

וזה הרכב שתיכננתי בראש לעצמי כבר הרבה זמן וזה חלום שהתחיל מאפס והיום אני משוחרר מהצבא כחודשיים, וזאת תוצאה.

וכול פעם שאני מניע את האוטו אני נזכר בכול זה ותמיד זה מעלה לי חיוך טיפשי שלא יורד לי מהפרצוף לפחות לא ב5 קילומטר הראשונים.

אני גם שונא את כול המדבקות וכול השיפורים הזולים אני חושב ששלי משפורת חיצונית בטעם... סה"כ גריל וגבות דוושות (ISSOTA)

וזה פחות או יותר סיפור חיי :wink:

דרך אגב ניסיתי את כול הדרכים האפשריות להוריד את המדבקה של SuperChips

Polo 16v 6N2 -My Previous ride

EAT SLEEP BOOST

פורסם

נראית טוב מאד.

לגביי המדבקה,תנסה לחמם את המקום עם פן\מים חמים,ואז לנסות לקלף.

אצלי פעם היה גם מדבקה כזו והצלחתי להוריד אותה רק עם סכין יפני דק.לא ממליץ לך לעשות את זה ,טעות קטנה ואתה שורט את הצבע.

פורסם

בתור בעל פולו 16V בצבע בורדו מטאלי, אני מצטרף לאלה שחושבים שהאוטו ערסי מדיי ומצועצע מדיי.

חבל, הפולו הזאת יכלה להיות יפה, בעצם היא הייתה יפה כשהיא הייתה מקורית, לפני שצבעו לה את הלחצנים של הצפצפה בוורד ועוד חלקים ניכרים בסלון הפנימי של האוטו בצבע כזה, כמו גם הגבות מלפנים ומאחור ממש לא מתאימות לרכב, או לפחות לצבע הזה.

אני אצלם תמונות של הרכב שלי (אחרי הווקס) ותבינו על מה אני מדבר.

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
תסתכל בתמונות בחתימה שלי, ותבין שסטנדרטי עם נגיעות קלות עד בלתי מורגשות , הוא הכי הכי.

הכי טוב סטנדרטי :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אבי, אל תקשיב לאנשים הרעים הללו , האוטו שלך, אתה אוהב אותו , וזה הכי חשוב ! מי שמפריע לו, שלא יסע לך באוטו ;)

ובלי קשר, תוריד ת'מסכות מאחורה, זה הדבר היחיד שממש מפריע לאוטו להראות כמו שצריך :)

חוצמזה תשמור קצת על קשר יא חרא.. אתה שולח הודעה רק שאתה צריך משהו .. אפעם אין ממך איזה שלום שלום. ולחשוב שכל הילדות שלנו עברה ביחד ;)

פורסם
אחי עם כל הטעונים הללו אתה צריך לרכב על אופניים.

מעניין לראות את האוטו שלך? בטח הוא דומה לטנק מרכבה 4 עם דוושות גומי ובצבע שחור....

בתור אח שלי, איך לא ראית את המכוניות שהיו לי ?

בכל אופן מי שמכיר אותי ודאי העלה גיחוח מהתגובה שלך.

אם מיתחשק לך אני ישלח לך תמונה או 2 (בתשלום כמובן)

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...