Jump to content

non22

  • הודעות

    846
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי non22

  1. הייתה לי אחת שנת 2010 במשך שנתיים לפני שנתיים, אחלה רכב, נוח שקט והכל היה טוב, העברתי אותה במשפחה ועד היום מרוצים. חשוב לציין שטופלה תמיד כמו שצריך, בזמן ובחלפים איכותיים
  2. האמת שאני בכלל בחרתי בבקשה לביטול הדו"ח ולא בבקשה להמרה, מה גם שהיה לי את הסיפור לפני כמה שנים שקיבלתי דו"ח שיקרי על פלאפון והמירו לי אותו לדו"ח על אי נהיגה בשתי ידיים וזה היה לפני 4 וחצי שנים, לפי מה שאני יודע צריך 5 שנים נקיות אז מוזר לי קצת העניין.
  3. אם זה רלוונטי אז זאת הודאה שהרשת הייתה מותקנת בחלון ושלדעתי הקנס לא חוקי ולא מוצדק ולא שזאת עבירה. (בקשה לביטול דו"ח)
  4. בקיצור לא ברור אם חוקי או לא, למי שכתב שבתמונה בקושי רואים דרך זה, קודם כל התמונה היא בזווית מלמעלה ואפילו אז רואים הכל דרכו. מעדכן שהערעור שלי התקבל והדו"ח הומר לאזהרה, את הכיסויים הורדתי למרות שאני עדיין חושב שזה אמור להיות חוקי אבל לא בא לי להתעסק עם שוטרים שמחפשים להתעסק בשטויות כאלה.
  5. אני נמצא בדיוק באותו מחוז תמיד, שום דבר חדש. בכל מקרה איך הבנתי - יש את המסמך שצירפתי, ה"בכל דרך אחרת" מתייחס ל"צופו" - אין פה ציפוי, בהמשך כתוב "למעט הגבלה זניחה". מעבר לזה כמו שאמרתי עברתי טסט עם זה, עצר אותי בעבר שוטר לבדיקה ולא אמר כלום וגם שתי חברים שוטרים אמרו לי שים אין שום בעיה. הסיכוי שנתת לביטול מבוסס על משהו? מכיר מקרה כזה?
  6. @מאזדה חבוטה את זה אני יודע, השאלה היא מה זה בדיוק אומר להכהות, זה לא ציפוי, זה לא פוגע בשדה ראיה וחוץ מזה הרכב אפילו עבר טסט עם זה במכון טסטים שנחשב לקשוח ככה שאני לא חושב שכל מה שרשמת רלוונטי למקרה הזה.
  7. אהלן, מותקנים לי ברכב זוג וילונות קדמיים מגנטיים ללא החלק של המראה כבר מספר חודשים לאחר שהבנתי שזה לא בעייתי גם משוטרים וגם עד היום אף שוטר תנועה שעברתי לידו לא עצר אותי ולא אמר לי כלום. היום על הנאחס עצרה אותי שוטרת שלא היה לה שום דבר טוב יותר לעשות וישר נתנה לי דו"ח על זה, מצרף תמונה של הדו"ח והוילונות. לא עזר שניסיתי להסביר לה שאפשר להוריד את זה, שלא מסתיר לי שדה ראייה ושגם הורדתי את זה לידה. האם השוטרת צודקת? חוקי או לא? האם יש טעם להגיש ערעור/בקשה למשפט? ואם כן מה צריך לטעון? ידוע לי שיש גם חברה ישראלית שמוכרת את הוילונות והם צירפו מסמך שאמור להוכיח שזה חוקי, מה דעתכם? תודה
  8. נשבר אצלי שיא חדש - הזמנה מה16/11/2019 הגיע אליי לפני חודש וחצי ב11/7/2021! קרוב לשנתיים.. לפחות בסוף הגיע.
  9. non22

    איירובוט וחבריו

    הבעיה שהם כבר ניהיים יקרים מדי לתקציב שלי. קראתי עוד קצת ונשמע שדווקא הs5 max יתאים יותר מאשר הs6.
  10. non22

    איירובוט וחבריו

    תודה, לפי מה שאני מבין שום שואב בטווח הזה לא יתן יותר מדי בשטיפה, ובאופן כללי נראה שהרובורוק אמין ועובד יפה, בנתיים נראה שאלך על הs6
  11. אהלן, עברתי לגור לבד לא מזמן, עם החברה, הכלבה והחתולה. סובלים מאוד מהפרווה והלכלוך בכל הבית ורוצים לקנות שואב בסגנון האיירובוט, משהו שיעמוד בכל הפרווה הזאת ועדיף גם שוטף. הייתי רוצה להשקיע 1000-1500 ש"ח, ראיתי דילים על roborock s5max וs6 שעולים כמעט אותו דבר. אנחנו בבית לא גדול, 4 חדרים. אשמח לשמוע חוות דעת מניסיון אישי, תודה.
  12. תודה רבה לכולם על ההשקעה, למדתי כמה דברים שתי שאלות - אני שוכר בבית קרקע, איך אני יכול לברר איזה תשתית הכי כדאי לי לעשות שם? ובקשר למקרר האם 300 ליטר (240+60) יספיק לנו בתור זוג ונגיד שיהיה מספיק מקום גם לדברים בשביל לארח קצת?
  13. בוקר טוב, לראשונה בחיי הולך לשכור בית עם חצר, עם חברה שלי, זוג צעיר, עצמאית. מצאנו כבר דירה ויש חוזה, הבית ריק לגמרי מריהוט ומוצרי חשמל והתחלנו לאסוף דברים (ד"א הבגאז' של האוקטביה עם החלון העולה וכסאות אחוריים מקופלים מטורף) אין עדיין כבלים/אינטרנט ושום דבר חוץ מגז מים חשמל. אשמח להמלצות לכל דבר שעולה לכם לראש שרלוונטי לדעתכם ושהלוואי שהיו אומרים לכם מההתחלה ועד הדברים הקטנים והפשוטים שעולים לכם. תודה
  14. אין פה שום הערה צינית ואף אחד פה לא ישלם לך שום דבר. בהצלחה.
  15. ללכת למוסך למרות שאתה לא רוצה.
  16. מניסיון שלי שיש לי ידיים די טובות יש בעיה, זה ממש לא קל, זה חלק די גדול ומסובך בלי יכולת לפרק את זה ובטח לא לבן אדם בלי ניסיון. אפילו רק המדבקה עצמה במידה הזאת (זה כל המסביב לתא כפפות ועוד ממשיך ימינה ושמאלה שלא רואים בתמונה) שתיהיה מספיק איכותית כדי שיהיה לו סיכוי לעשות בעצמו תיהיה לא זולה. כמובן שתמיד אפשר לתת למישהו לעשות אם זה שווה לפותח האשכול, ובקשר לרעש בכל מקרה תדביק שם חתיכת בידוד וסגרת את הסיפור.
  17. מדבקה יהיה לך קשה לעשות כי זה חלק גדול, אבל אם הרעש בעיקר מפריע לך אולי תיקח חתיכת בידוד ותדביק מאחורה על איזור הסדק?
  18. וחסר שמן? אם כן אז כנראה שיש נזילה
  19. היה לי אותו דבר בפלואנס, חירפן אותי עד שמצאתי שזה מקור הרעש. גם אני חשבתי שזה קליפס בדיפון ופירקתי אותו כמה פעמים עד שגיליתי שזה הפלסטיק הזה, עטפתי אותו באיזו והחזרתי למקום והרעש הפסיק.
  20. לא יודע אולי אני באמת טועה אבל מסכים שאין שום עומס על הגיר אבל מבחינת מנוע הוא פשוט עובד בסל"ד מסויים, לא ברור לי איך זה קשור לאם הגלגלים באמת מסתובבים או לא. לא נשמע לי הגיוני
  21. לא ברור לי למה אתם אומרים שאי אפשר לעמוד עם הרכב בחנייה מונע במקום לצאת לנסיעה, אפשר פשוט להרים קצת את הסל"ד לאיזור ה2000, לא חייב סרק אם האוטו עומד ואז זה בעצם אותו דבר כמו לנסוע לא?
  22. עסק מעוטף עזה (נתיב העשרה) עם ישראל חי ופורח! 🌻 מרגש לראות את התגייסות ההמונים ברחבי הארץ מנהריה בצפון דרך הכנרת, העמקים שרון ומרכז..וכמובן עוטף עזה! המוני בתים בישראל ישבו לארוחת השבת וריחות פרחי המשק אפפו אותם. גם אתם רוצים את כל היופי הזה אצלכם בבית? יש לנו עוד אלפי אלפי פרחים שמחכים לעוד בית חם. הכנו עבורכם מבחר לקראת חג הפסח: זר גדול חרצית בצבעים 80 ש"ח. (30 ענפים גדושים בפרחי חרציות 🌺). זר גדול חרצית צבע לבן 80 ש"ח. (30 ענפים של לבן מלכותי 🌸) זר קטן חרצית קלימרו 30 ש"ח (10 ענפים של חרצית ננסית משגעת 💐) ארגנו קבוצת מכירה בסכום קנייה של 700 שקלים ויותר אנחנו נגיע! תשלום קבוצתי בביט וזה עובד ! *המחיר לזר כולל 10 שקלים טיפ לשליח כיוון שלא ניתן לקבל מזומן! להזמנות דרך וואטצאפ בלבד: דרום: פנינה 0524578084 מרכז: אפרת ‭052-8360646‬ צפון: לירון ‭050-8272914‬ כללי: יריב 0525955585 מודים לכם מכל ה-💖 משפחת משק רגולסקי נתיב העשרה
  23. אני עם גיר רציף של פלואנס (2 ליטר, כמו קשקאי) מדמה יחסי העברה וזה תענוג. בקושי צריך לעבור את ה2 אלף סל"ד. גם הגיר רציף שהיה לי בפונטו ELX 2001 היה אחלה של דבר ואהבתי אותו, לא יודע איזה סיבה יש להיות נגד גיר רציף.
  24. אולי חלק שנבצע בעבר באיכות ירודה או שימוש בחומרים לא מתאימים.
  25. נראה כמו אחלה פתרון לחלונות הקדמיים, אבל המחיר גבוה מדי..
×
×
  • תוכן חדש...