Jump to content

יואב

  • הודעות

    29
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי יואב

  1. ממש לא עצבני היום פשוט אני נדהם כל פעם מחדש איך אנשים מנסים למכור את כל הזבל פה בארץ ואומרים שזה טוב החל ממגברים עלומי שם שהאינטרנט פשוט מוצף מהם בתיאורי וואטים שמגיעים לשמיים כגון מגברים 1000W שמוכרים אותם שלא מוצאים אפילו 40W RMS זה לא שקר ? אני כבר 10 שנים מחליף מערכות ברכב וכמובן היה לי גם פיוניר באוטו 4 שנים רצוף בלי לעשות שום בעיה מכשיר שנקנה אצל עוזי רדיו ב-1996 והחזיק יפה מאוד עד שנת 2000 כמובן MADE IN JAPAN אבל מה לעשות המכשירים של השנתיים האחרונות אפילו לא מתקרבים לאיכות ולאמינות של פעם ואנשים פשוט לא מבינים את זה ראיתי הרבה אנשים בזמן האחרון שפשוט מאוכזבים מפיוניר הן בסאונד והן באמינות ואני מבין גם למה ! מישהו אמר בת'רד אחר שגם עוזי מוכר מכשירים שלא תוצרת יפן ויש בזה משהו רוב הדגמים שמחזיק עוזי רדיו הם תוצרת יפן אבל עקב השוק הפרוץ והחיקויים הרבים שרצים פה בארץ על הפיוניר הוא נאלץ להביא מספר דגמים פשוטים המתאימים לשוק הפרוץ בארץ בשביל לא ליפול !!! ואני מדבר מנסיון ואני מכיר את החנות ואת האנשים אישית בעוזי רדיו !!
  2. ליגה ג' אולי אם זה מה שאתה מתכוון אחרי שתשמע חברות כמו בלאופונקט פנסוניק קלריון וכו' לא תסתכל יותר על פיוניר הבטחה שלי !!!
  3. טוב לדעת עד עכשיו חשבתי אחרת ופחדתי להביע את דעותיי האמיתיות בפורום זה כיוון שידעתי שיש איזשהו קשר למנהלי הפורום אם בא עניין זה או משנהו אבל אם זה ככה אני ישמח להביע את דעותיי לטוב ולרע כמובן עם הסברים מתאימים תודה על ההתיחסות !!!
  4. לא זה ולא זה שניהם זבל שמיוצר במקסיקו או בסינגפור !!!
  5. תעשה ניסוי אם בא לך בוא תרשום "חרא של חנות" או משהו לא טוב כמובן אם יש לך סיבה טובה להגיד ותראה תוך כמה זמן יעיפו את ההודעה שלך !!!
  6. לא הבנתי אם יש דברים לא טובים להגיד מה תעיפו את ההודעה ? מה זה פורום חד כיווני ? או שאפשר להביע דעות חופשיות ?
  7. אין לחברה הזאת אפילו אתר רשמי שמכבד את עצמו(חיפשתי ולא מצאתי) למה אנשים מנסים לדחוף זבל כל הזמן בפורום הזה ? ועוד אומרים שזה טוב, טוב אולי למכירות שלהם ותו לא !!!!
  8. מכשירי קלריון הם מכשירים ברמה גבוהה מאוד ואמינים ביותר. לדגם הספציפי הזה אני יכול לומר שהוא מכשיר עם איכות סאונד טובה ביותר וקורא בקלות MP3.
  9. לא יותר מ 20W RMS מה שבטוח שהם לא יחזיקו 5 דקות עם מגבר !!! (מה שזול עולה אח"כ יקר ) !!!!
  10. MAC AUDIO היא חברה גרמנית אשר נימצאת בתחום הסטריאו לרכב קרוב ל-20 שנה החברה נמצאת בארץ כבר קרוב ל-10 שנים ועל הקו מוצרים שלה ניבנתה חברת MAGNAT באותו מפעל !!!!
  11. אל תשכחו ש-MAGNAT זה גרמני ו-LANZAR סיני ויחסית למחיר שאתה משלם ב-MAGNAT אתה מקבל יותר תמורה מהרבה חברות שמיצרות מגברים !!!!
  12. קודם כל המגבר שאתה מדבר עליו הוא 600W ולא 800W כל חברה נותנת ובונה מגברים לפי ההספקים שבא לה! שנית המגברים אולי דומים חיצונית במעט אבל אם תשים לב ישנם הרבה הבדלים כניסות ה-RCA למשל הקרוס עצמו וגם החיתוכים אז זה שזה ניראה דומה זה עדיין לא אותו מגבר וזה ממש לא "מוזר רצח" כפי שציינת (עשה נא קצת שיעורי בית לפני שאתה מעלה טענות ). האא לך גם התמונה
  13. מגברים טובים נשמעים מצויין ושווים את המחיר היו לי 2 כאלה עד לפני שבוע באוטו מגברים סוף הדרך !
  14. הרדיו דיסק הזה קופץ ולא קורא את כל הדיסקים ביכלל (למה קונים מכשיר בלי שם מוכר ביכלל) תמתין עוד קצת תחסוך ותקנה משהו יותר טוב (המלצה שלי). ליידע הכללי גם EXPLOSION MP3 קופץ ולא קורא את כל הדיסקים ח'ברה לא לגעת !!!!
  15. ח** של מגברים ,סאונד על הפנים, וכמובן גם הסאבים אפשר לדחוף את הסחורה שלהם רק לאנשים שלא מבינים ביכלל בסאונד.
  16. מה התקציב אח שלי ? איך נוכל לעזור לך ככה ?
  17. למה לא אמרת למה אתה זקוק במגבר להרים סט רמקולים או סאב ומה ההספק של כל רמקול ורמקול תפרט יותר שנוכל לעזור לך !
  18. קודם כל JENSEN היא חברה טובה מאוד ונשמעת מצויין בקשר ל-MAGNAT יש להם גם אחלה רמקולים אבל ניראה לי שבתקציב שלך אתה תהנה יותר מה-JENSEN .
  19. קודם כל קח לך BLAUPUNKT אם אתה אוהב איכות ולא צורה חיצונית מכשירים ברמה ואיכות סאונד סוף הדרך באמת נשמעים טוב. ובקשר לאתר שרשמת פומפה עניתי למישהו מקודם שיזהר מהם הם מוכרים מכשירים משופצים ובלי אחראיות של היבואן הרשמי בארץ ראה הוזהרת !!!!!
  20. אני היתי ממליץ לך ללכת על מכשיר של BLAUPUNKT יש להם סאונד ברמה מאוד גבוהה !!!! וגם המחירים שלהם ממש סבבה. בקשר ל-JVC מכשירים אמינים אבל הסאונד לא משהו !!! אם יש תקציב לך על 7600 מכשיר טוב עולה בערך 2100-2400 לחבר שלי יש אותו מכשיר מאוד יפה ונשמע טוב !!!!
  21. אתה תיראה שריטות ולא ממש סגור היטב וכמובן אחראיות לא של היבואן הרשמי בארץ שכן מכשירים משופצים נמכרים בתור עודפים ולא זוכים לאחראיות של היבואן אלא אם קנית אצל היבואן !!!!!
  22. טוב אז ככה לגבי ה-JENSEN קצת עצוב שאנשים שואלים אם מכירים את החברה הזאת הרי בסך הכל היא הראשונה שהמציא את הסטריאו לרכב לפני 90 שנה בערך !!!! JENSEN חברה מעולה ויותר אמינה מסוני !!!!! נ.ב חבר שלי קנה מהאתר פומפה שציינת למעלה והגיע לו מכשיר משופץ ראה הוזהרת !!!!!
  23. במחיר הזה תביא כבר סאב של MB QUART ליגה לאומית !!!!
  24. אולי תנסה את הרמקולים האלה ניראים לי סבבה לגמרי: http://cheaper.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=93 יואב.
  25. קודם כל מגבר LANZAR דגם 431 הוא דגם מלפני שנה !!!!! מה שהחליף אותו הוא הדגם 434 שגם נותן יותר הספק 4X150 לעומת 4X125 והוא גם יותר זול ממנו ב-100 שקל !!!! ויש לו גם את השליטה של הפוטנציומטר על הסאב להנמיך אותו וכו'. אז תהנה ושתהיה לך קניה מהנאה !!
×
×
  • תוכן חדש...