Jump to content

eve123

  • הודעות

    289
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי eve123

  1. יש עסקים כאלה חבר למה לא ? PDR , אודיבה ארט בנתניה..
  2. חשבתי לקנות 4 פחיות של שחור מט ו2 פחיות של גלוס, לדעתך זה מוגזם או שזה יספיק ?
  3. ציפופו חנקת אותי שקראתי את התגובה שלך !!!:lol:
  4. חיפשתי כאן בפורום תשובות לשאלות שלי חלקן היו ברורות וחלקן לא, אז אני פותח שרשור בשביל להיות בטוח. אני מעוניין לצבוע את הג'אנטים ברכב בפלסטי דיפ שחור, ראיתי סרטונים והבנתי את אופן העבודה ויש לי כמה שאלות: הבנתי שבשביל רביעיית ג'אנטים צריך 4 שכבות ומעלה, אז כמה פחיות צריך 3 או 4 ? ראיתי סרטונים ב- DYC שמשתמשים בסוף לאחר הציפוי (לא חובה) בגלוספייר שנותן גוון מבריק, מישהו התנסה בזה האם כדאי להשתמש בחומר הזה או רק להסתפק בשחור מט ?
  5. אתה לא מעדיף ללכת לבן אדם מקצועי שיעשה לך את העבודה ?
  6. תודה רבה, ראיתי גם באוטוסטור פלסטי דיפ בגוון אפור כהה מט הוא דומה לצבע הזה ? והאם ישלך מושג כמה פחיות צריך מהסוג הזה בשביל רביעיית גאנטים ?
  7. אני רוצה לצבוע את הג'אנטים ברכב עם הפלסטי דיפ האפור הזה, כמה עולה פחית אחת וכמה פחיות צריך בשביל 4 גאנטים ?
  8. ליאב מאיפה ניתן לקנות פלסטי דיפ ANTHRACITE, וכמה עולה ?
  9. גועל נפש הצבע הכתום מצטער להגיד לך... הייתי הולך על אפור מט ולא שחור דווקא.
  10. לא יודע אם זה שאלה של זמן אבל אצלי זה ירד תוך שנייה.. אולי תנסה מחק אחר.
  11. לא IPA ולא נעליים, מחק מוריד את זה בקלות מנסיון.
  12. תתחדש נראה טוב ! למרות שגם הסט הקודם ישב יפה על הרכב. חשבת אולי להוסיף אדום מסביב לג'אנט? לדעתי יוסיף..
  13. גם לי יש מאזדה 3 החדשה בצבע כסף אפרפר וקורה אותו דבר כל הזמן חרקים וזבובים נדבקים לרכב, גם שהוא נקי חחח מוזר..
  14. אני רוצה לעשות את המראות ברכב בקרבון מבריק, עכשיו אני יודע שיש טבילה אבל הבנתי שזה כמו צבע.. האם יש דבר כזה מדבקה של קרבון מבריק ? או שפשוט לעשות מדבקה צבע שחור במראות וזהו ?
  15. אני מאשדוד חבר.. וכן אני מתכוון לאדום כמו של GTI
  16. אני רוצה לקנות סרט אדום להדבקה על הגריל ברכב בשביל תוספת קוסמטית, איפה אפשר לקנות ?
  17. 500 שקל כולל הכל + זוג נורות נוספות ללוחית רישוי. לדעתי מה שקיבלתי במחיר הזה שווה, אני לא בעניין להזמין מאייביי לחכות וכל זה, בכל זאת לדעתי אני חושב שהמחיר מצויין.
  18. 600 שקל ??? מאוד יקר !!!! לי עלה 500 שקל כל הרכב ושאני אומר כל הרכב זה כל נורה שיש ברכב הוחלפה ללד לבן, אגב גם לי יש את המאזדה 3 החדשה. ממליץ לך על הדר, בן אדם מקצועי ואמין ! תחפש בפייסבוק "hi led פתרונות תאורה לרכב" תראה את העבודות שלו, לא מזמן הוא העלה גם את העבודה שהוא עשה לי, בקיצור מומלץ בחום.
×
×
  • תוכן חדש...