Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מד אוץ על 999,999

shayel007
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא היה עוד דודג' ישנה שלו

הוא איבד את הדודג' שלו בשטיפה כי הוא לא ידע שהיא אדומה

וברגע שהבטיחו לו וייפר תמורת בדודג' שהם איבדו, בטענה שהיא הייתה בעלת ערך סנטימנטלי,

אחרי שהוא היסס קצת, הוא אמר שהוא מסכים. ובאותו רגע נכנס אחד העובדים ואמר שהוא מצא את האוטו שלו - והוא גילה שיש לו אוטו אדום :)

ובקשר לפרק עם המד אוץ - אם תיזכרו טוב, אתם תזכרו שבסוף הפרק הוא יצא לטיול בארה"ב עם האוטו כדי להביא לו את מד האוץ שוב ל999,999 :)

הסדרה הזאת היא ממש יצירת אמנות :)

ומאיפה הוא התקשר? אתה זוכר?

מהפלאפון הסלולארי שהם הביאו לו כמתנת נחמה :)

נראה לי שהוא היה אז בדרכו למקסיקו עם הרכב, וכבר עבר 1200 קמ ממה שזכור לי :).

והוא לא אופס ל 000.001

הוא אופס ל 000.000.7

700 מטר... משהו כזה...

11 שנה ראיתי את הסדרה הזו כל יום

אני מזמר אותה :)

• אחראי פורום
פורסם
זה לא סתם התאפס לו.

הבטיחו לו שהוא יקבל וייפר מתנה אם הוא יאפשר לצוותי הצילום לצלם את הספידומטר מתחלף מ999,999 ל 000,000 , ואז הוא שמר על הרכב כל הלילה ובסוף נרדם על הבלם יד... ובבוקר התגלה

000,001....

אחד הפרקים הגדולים :-D

אם אני לא טועה, הוא נרדם עם שתי ידיים על ההגה ואז היד החליקה ודחפה את

ידית ההילוכים ל-N. (ידית על ההגה כמובן)

אני מתחנן בזאת - HOT יקרים - שידורים חוזרים!!!!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

אין אין נישואים פלוס היא ה-סדרה, אני זוכר שבערוץ 3 עשו את העונה האחרונה (זו שבפרק האחרון יש את רוברט אנגלונד זה ששיחק את פרדי קרוגר) , אני מת לראות את העונה הזו, זו היחידה שפיספסתי ושלא הייתה בערוץ 6..

כל פעם ששמו בערוץ 6 , כל יום הייתי רואה, אף אל פי שידעתי את התוכן בע"פ ! זה עדיין היה מצחיק בכל פעם..

אל שולט. באד הומו, קלי שולטת, מרסי תרנגולת.

פורסם
אין אין נישואים פלוס היא ה-סדרה, אני זוכר שבערוץ 3 עשו את העונה האחרונה (זו שבפרק האחרון יש את רוברט אנגלונד זה ששיחק את פרדי קרוגר) , אני מת לראות את העונה הזו, זו היחידה שפיספסתי ושלא הייתה בערוץ 6..

כל פעם ששמו בערוץ 6 , כל יום הייתי רואה, אף אל פי שידעתי את התוכן בע"פ ! זה עדיין היה מצחיק בכל פעם..

אל שולט. באד הומו, קלי שולטת, מרסי תרנגולת.

same here!!

גם לי לא יצא לראות את העונה הזאת שהייתה בערוץ 3! בזמנו תמיד ידעתי שיש עונה חדשה שמשודרת בערוץ 3 אבל לא ידעתי מתי (נראה לי שזה היה משהו בסגנון רק פעם בשבוע, בשבתות או מוצ"שים).

אל שולט

באד ההומו

קלי שולטת

מרסי התרנגולת..

מה עם: פגי, באק, ג'פרסון, סטיב (ושלא נשכח את אמא של מרסי, שהאפר שלה היה כה ערב לאל, סטיב ומרסי בברבקיו. עד עכשיו אני זוכר את החיוך של סטיב, כשאמרו לו שההמבורגר נצלה על האפר של אמא של מרסי, במקום שיקיא את הכל הוא נתן עוד ביס ערמומי :lol: ).

מצטרף לבקשה להחזיר את הסדרה המיתולוגית!

יוסי.

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...