Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7656 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה:

אתמול בחוף הים בערב, נעלמה לי הת.ז, יתכן והיא נפלה מהכיס כאשר ישבנו על החוף, בתוך הת.ז היה רשיון נהיגה (אוי כמה שזו טעות), ועכשיו אני צריך ללכת להוציא רשיון חדש ות.ז

אני יודע שמחיר ת.ז זה בסביבות 70 ש"ח בערך

כמה גובים על אובדן רשיון נהיגה ?

האם יש צורך ללכת להודיע על המקרה במשטרה אולי ?

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כשגנבו לי את הארנק עם כל המסמכים הנלווים זה היה בתקופת המלווה שלי, ושילמתי 50 ש"ח על רישיון חדש - לא יודעת איך זה יהיה אצלך כי אני נהגתי רק עם הנייר אז.. עוד לא היה לי את הפלסטיק

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

אם היה לי רשיון נייר מי היה הולך למשרד הרישוי בכלל ? הייתי פשוט מחכה שישלחו חדש פלסטיק וזה

אבל לצערי אצלי הרשיון הוא רשיון קבוע, שהיה בתוקף עד 2009

מקווה שלא יגבו יותר מידי, אני קצר עם כסף עכשיו :|

ולמה צריכים להודיע במשטרה ? זה למקרה שמישהו עבריין מוצא את הת.ז ומזייף אותה (החלפת תמונה), ואז אני מסתבך.

פורסם

אם אתה נוהג עם המלווה בלי הנייר ושוטר עוצר אותך - זה כאילו נהגת בלי הרישיון הקבוע - קנס לא יודעת אם זה עם או בלי נקודות - העדפתי לא להסתכן. גנבו לי את הארנק שבוע אחרי שקיבלתי רישיון

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם

עניין של מזל נאחס פשוט

אני בכל אופן לא מעוניין להסתכן, המזל הוא שאני נוהג על אופניים לרוב, בכל מקרה מחר אני אלך להסדיר את הנושא, ואדווח, תודה לכולם ולכולן ולילה טוב.

פורסם

חשוב מאוד:

אל תשכח להודיע לבנק, הם מכניסים למחשב אזהרה מיוחדת שתמנע מהגנב לבצע פעולות על בסיס ת.ז. בלבד.

פורסם

טוב, עדכון מוקדם, ומשמח:

קפצתי רגע אל חוף הים, וניגשתי לפאב בו ישבנו, התעודה נמצאה, הרשיון גם, הכל בסדר, ועכשיו למדתי לקח, לשים את הרשיון בכיס, את התעודה להשאיר בבית.

לילה טוב.

פורסם

ואם שוטר יבקש תעודת זהות לצורך בדיקה? תגיד לו אין לי?

חובה להיות עם תעודת זהות כל הזמן

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
ואם שוטר יבקש תעודת זהות לצורך בדיקה? תגיד לו אין לי?

חובה להיות עם תעודת זהות כל הזמן

רשיון עם תמונה - כמותו כתעודת זהות (המקום היחדי שראיתי שמתעקשים לפעמים, הוא במשרד הרישוי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...