Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם מי מהקוראים הולך לרכוש 993 ביותר מחצי מיליון שקל? כנראה שלא

האם בכל זאת רבים יקראו את מה שאני הולך לכתוב ויצפו בסרטון? כנראה שכן.

בחרתי להתחיל משני הטיעונים האלו בכוונה, מאחר ובזמן שערכתי את הסרטון הגעתי למסקנה שגם אם נוכל לעשות דברים מסוימים - לא נעשה אותם, ובכל זאת נוכל ליהנות רק מעצם החוויה החלקית. 

זה בדיוק מה שקרה לי ב993 שזכיתי לנהוג בה לזמן יחסית קצר, אבל בכביש מהנה במיוחד. 

העובדה שהרכב הזה כנראה יכול לתקוף את הפניות האלו ב30 ו40 קמ"ש מעל המהירות בה נהגתי, לא אומר ש:

א. אני צריך לעשות את זה

ב. אי אפשר ליהנות גם במהירות נמוכה יותר

ג. אני לא צריך לכתוב על זה כמה שורות עבור חברי הפורום

צליל המנוע האחורי לא עובר במצלמה, הכח זמין החל מהרגע הראשון, ולי נותר רק להאמין, שהיא מפחידה במהירות גבוהות יותר. אבל זו ההתרשמות שלי מהחוויה המוגבלת:

נכנס לרכב, הדוושות לא מוכרות לי משום רכב אחר. הקלאץ ארוך אבל מתרגלים מהר. דוושת הבלם מוזרה מאוד, מאחר והיא, כמו דוושת הקלאץ, מחוברת מלמטה- לרצפה ולא מלמעלה - לקיר האש, לא הצלחתי להתרגל וגם חששתי מתפעול לקוי שלה מחוסר נוחות. 

שם חוסר הנוחות נגמר. כל שאר הדברים כמו שפורשה יודעים לייצר נכנסים.

השיפטר קליקי ונוח מאוד לתפעול, למרות שהייתי צריך עוד רגע כדי להבין שמעבר לרוורס לא מתבצע עם שום מניפולציה על הידית, אלא פשוט - לדחוף חזק יותר שמאלה.

בפניות אין שום זוויות גלגול, המרכב נשאר ישר ושטוח, ברור לי שהמהירות בה אני נוסע היא אפילו לא בגבולות החימום בשביל הפורשה. מלפניי ומאחוריי שני סממנים לכן:

א. הBX שדבוקה לי לזנב לכל אורך הדרך

ב. בחלק ניכר מהמסלול ג'יפונים של מזדה וסוזוקי נוסעים איתי באותו קצב

אבל בכל זאת - אני ב911 ולכן אני משוכנע שנהנתי מהמסלול יותר מהם. כפי שציינתי בתחילת הפוסט, זה שאפשר לנסוע מהר לא אומר שחייבים.

ככל שאני צובר יותר קילומטרים מאחורי ההגה גם הביטחון עולה, ואני יודע שאני לא קרוב אפילו ל50 אחוז מהיכולות של הרכב, וגם לא מעוניין להגיע מעבר. לאורך הדרך אני חושב כמה הרכב עולה וכמה קופות חיסכון עליי לשבור אם ו....

אז אכן המהירות עולה, והכוח זמין ורב. תא הנוסעים שמור באקזמפלר הזה באופן מעורר השראה, מדובר ברכב מסוף שנת 94, שהגיע לאחרונה לארץ, ועליו רק 48 אלף מייל. אם לא הייתי מבין בדגמי רכב, הייתי משוכנע שמדובר ברכב חדש, לא רק מבחינת העיצוב אלא גם מבחינת איכות תא הנוסעים והגיל שלא ניכר עליו.

אז לצערי הנסיעה הייתה קצרה מדי כדי להוסיף עוד פרטים על החוויה, אבל יש כאן סרטון שתוכלו להתרשם ממנו בעצמכם :)

עריכה אחרונה על ידי EliC25
  • אהבתי 5
  • תוכן חדש...