Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב יש לי וותק שנה על C1 ואני כבר רואה בטופס המקוון שאני יכול להגיש בקשה לדרגת C מעל 12 טון, השאלה היא כזו, בטופס המקוון בדרגת C יש גם רופא רישוי? למי שמסמן כן? או שישר מפנים למכון רפואי? ולא צריך לחכות חודשים לאישור רופא רישוי? 

כמה שעות לוקח הבדיקות? במכון הרפואי? האם צריך שוב בדיקות עיניים? או שהבדיקות שעשיתי על C1 תקפות?

פורסם

דרגה C מחייב מכון רפואי. אני מאמין כי זה אוטומטית, בלי להמתין לאישור רופא רישוי.

מכן רפואי - בעקרון זה יום שלם. תלוי בקצב שלך וב"בעיות" שנתקלים בהם.  אם אין שום דבר מיוחד, אז להערכתי זה 4-5 שעות.

בדיקות עיניים - אינני יודע בוודאות. לדעתי יש צורך לבצע מחדש (קשה לי להאמין שיש אצלם רישום מתי ביצעת בדיקת ראייה, שגם ככה תקפה לשנתיים).

פורסם
לפני 27 דקות, guya72 כתב:

דרגה C מחייב מכון רפואי. אני מאמין כי זה אוטומטית, בלי להמתין לאישור רופא רישוי.

מכן רפואי - בעקרון זה יום שלם. תלוי בקצב שלך וב"בעיות" שנתקלים בהם.  אם אין שום דבר מיוחד, אז להערכתי זה 4-5 שעות.

בדיקות עיניים - אינני יודע בוודאות. לדעתי יש צורך לבצע מחדש (קשה לי להאמין שיש אצלם רישום מתי ביצעת בדיקת ראייה, שגם ככה תקפה לשנתיים).

אם כבר זה נותן לי בטופס המקוון לבחור דרגת C זה אומר שכבר אני יכול להתחיל עם התהליך נכון? למרות שעדיין אין וותק שנה.

פורסם
לפני 12 שעות, guya72 כתב:

סביר להניח שכן. גם ככה התהליך לוקח זמן.

ביררתי את הנושא אמרו לי אפשרי אחרי חצי שנה גם וותק אך הלימוד המעשי והעיוני זה שנה וותק בגלל העניין של הבירוקרטיה של מכון רפואי אפשרי להגיש תוך חצי שנה בקשה כי אכן מדובר על תהליך ארוך.

המבדקים במכון רפואי זה גם פסיכוטכני נכון?

• תוכן חדש...