Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2369 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

רכשנו לאחרונה סיאט לאון סטיישן 2015 שכרגע במוסך עקב בעיות רטיבות.

מסתבר שהבעיה עם הניקוז של הסאנרוף.

האם יש לנו איך לוודא שהניקוז לא סתום באופן עצמאי? האם זה משהו שכל מוסך מטפל אמור לדעת לבדוק?

תודה רבה מראש,

אסף

פורסם

הניקוז, לפחות ברכבים ישנים יותר , נמצא ב- 2 הדלתות הקדמיות ובחלקו האחורי תחתון של הרכב (צד ימין ושמאל).

למיקום מדויק לדגם שלך הייתי מחפש סרטונים בנושא

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

פורסם

באמבטיה שמתחת לחלון זכוכית יש נקזים בארבע פינות. את שני הקידמיים קל לאתר, יש להכניס לחץ אויר בזהירות לנקז. הפתחים ם האחוריים אינם נגישים בד"כ מלמעלה ויש לאתר את הצנרת ניקוז בבית הגלגל האחורי או בקורה המובילה לרצפת תא המטען ומשם להכניס אויר.

פורסם

בסן רוף במכונית אחרת ואני מניח שגם אצלך בכל פינה יש חור ניקוז שעליו מתלבש צינור שיורד לכוון הגלגלים

תוודא שלא נסתם בעלים, חול ושאר מרעין בישין.

יש סירטונים באנגלית ביו טיוב שמראים את זה באופן ברור כמו זה:

בהצלחה

Sent from my SM-N960F using Tapatalk

פורסם

תודה רבה, אני לא מאד טכני אבל אנסה להבין. אני מניח שבמידה ואני מתקשה בזה כדאי למצוא מוסך שידע לטפל בזה בטיפול השגרתי?

פורסם (נערך)

הניקוז ברכבך נמצא מקדימה ומאחור - ראה תמונה מצורפת.

קיים כלי ייעודי דוגמת סטלבנד שנקרא VAS6620. חפש באינטרנט אם ניתן להזמין אותו במחיר שפוי.

index_271.jpg

עריכה אחרונה על ידי GOLF
  • תוכן חדש...