Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאב של NEXT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים יקרים אתם מוכרחים לעזור לי....

מגבר SX 1000 וואט.... פיוז זכוכית 40 אמפר...

סאב NEXT 10 אינט'ש...

הסאב שורף לי את הפיוז.. ונשרף בעצמו פעם ב3 שבועות...

החלפתי פעמיים סאב כבר אצל הבן אדם שקניתי ממנו אני יודע שנקסט זה לא חברה

אבל הבן אדם אמר שהוא לא יחליף לי יותר בחינם אם זה ישרף שוב.... ושעל סאב אין אחריות...

הוא אומר אתה לא יכול לבוא כל חודש לשרוף סאב ולהגיד להחליף.. מה אני יכול לעשות בנידון.. הסאב עלה 500 שקל.... :-(( אני יודע שאם ישרף שוב הוא לא יחליף אז מה אני יעשה.... ודרך אגב אני לא מפוצץ בפווול ווליום... אני שם על 40 מתוך 50 ברדיו דיסק...

יש למחוק חתימות חסרות טעם, ויפה שעה אחת קודם!

פורסם

הפיוז המדובר נמצא על הכבל, או על המגבר ?

בכל אופן, כשהוא מכר לך את הסאב, הוא נתן לך אחריות ? (סביר להניח שכן).

אם עכשיו הוא מתנער ממנה, תחזיר לו את הסאב..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אחלה דבר זה... שם על 40 במקום 50. זאת לא פונקציה זה דבר ראשון.

דבר שני שי , להגיד לך את האמת. יש משהו בדברים שלך, אבל מה גם שיש סתירה מסויימת בנושא.

אם המוכר הינו מתקין , הוא צריך לפתור את הבעיה עצמה כדי שזה לא יחזור חלילה, פרט לכך כאשר קונים מוצר לא ממתקין לטעמי עניין האחריות יורד כאשר אתה מבצע בו שימוש על דעת עצמך.

זה דיי מפגר לבוא למוכר בטענות שהסאב נשרף כי הוא האשם בכך (סאב דפוק) או המגבר.

שהרי יתכן מאוד שהאדם שמפעיל אותו הוא האחראי ע"י כיוון לא נכון של המערכת עצמה ואז נוצר מצב שכל שני וחמישי אתה שורף רכיב במערכת ובא בטענות למוכר. זה לא הכי פייר תסכים.

לכל אחריות יש כמה שורות שצריך לשים לב. אם הייתי מוכר ולא מתקין הייתי אומר את אותו הדבר למר בחור שלנו כאן.

אם הייתי מתקין ואני זה שהתקנתי את המערכת הייתי עושה הכל שביכולתי כדי לכוון את המערכת למקסימום אפקט מהסאב עד למצב שבו ימנע מלהשרף. וכמובן לוקח אחריות.

ולמר בחור שלנו כאן , ראשית סאב ששורף פיוז ?... איך הגעת למסקנה הזאת?

פרט לכך נראה כי הכיוון במערכת שלך הינו שגוי. מה שגורם לשריפת הסאב.

אני לא יודע בדיוק את הסיבה לשריפת הפיוז , את זה צריך כבר לבצע בירור שלם במערכת ולראות מה לא בסדר. ואני לא חושב שמכאן זה כל כך אפשרי, המלצתי לך למתקין באיזור או תנסה לארגן מפגשון קטן עם אחד האנשים כאן שיבוא ויעזור לך.

פורסם

תשמע גוקר, גם מבחינתי העולם כולו ורוד . אבל בעצם זה לא כך.

המוכר נתן לו אחריות על הסאב, משמע אם הבחור התקין על דעת עצמו, עדיין המוכר הרשה לעצמו לקחת אחריות על כך שלא יקרה לו דבר ...

משמע הוא צריך לכבד את ההסכם. הוא לא מוכן לקיים אותו במלואו ? ההסכם מבוטל .. שיחזיר לו את המוצר.

בכל אופן, אם המתקין הוא אכן הבחור שהתקין לו את הסאב, אז הבעיה חמורה על אחת כמה וכמה ..

(כי לא רק שהוא שילם על האחריות של הסאב, כניראה הוא גם שילם על ההתקנה עצמה)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני מחזק את ג'וקר... תראה המוכר נתן אחריות על הסאב זה לא אומר שאם תזרוק תשבור תאנוס אותו והוא ישרף עדיין תקפה האחריות.. היה לי מקרה כזה

אם מי שמכר לך את הסאב התקין לך אותו ולא עלה על איזה בעיה שיש במגבר או משהו אחר והוא נשרף זה כבר משהו אחר

פורסם

תומאס כפי שאמרתי.

אחריות זאת אחריות ... צריך לכבד.. זה לא משנה אם זה לא מוצא חן בעיני או בעינייך ..

כמובן שלא מדובר פה בזדון. מדובר על בעיה כל שהי הן במוצר, הן בהתקנה, הן בשימוש.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

המוכר הוא מתקין מורשה באזור שלנו הוא מתקין מערכות סטריאו אזעקות נעילות מרכזיות הכול....

הוא כיוון לי את המגבר ואת הסאב ואת המערכת ככה שהוא יתן תפוקה במצב הכי טוב ואפשרי שהוא יכול לתת....

קניתי אצלו והוא הרכיב לי במקום...!!!

כעבור שבועיים שלוש... הסאב נשרף.. הלכתי אליו הוא אמר שבגלל שהוא מכיר אותי הוא יתן לי אחד אחר ואת זה ישלח לחברה לתיקון.... כעבור שבועיים 3 חזרתי ואמרתי לו שנשרף שוב ... הוא הפעם לא הסכים בטענה שאני מגביר יותר מידי.. אני אמרתי לו בתגובה שבישביל זה קניתי מגבר וסאב בישביל להגביררר ולשמוע מוזיקה.... ולא לפחד שישרף לי... הוא אומר שהפעם הוא לא נותן לי סאב אחר אלה ישלח לחברה ויחזיר לי שיתקנו אותו הוא אומר שאין אחריות על סאבים!!

ועוד משו... שאני שילמתי לו הוא לא טרח לתת לי קבלה... משמע כסף שחור... התעייצתי עם אנשים ואמרו לי שב500 שקל אפשר להביא סאב פירמה.. חברה טובה ושאני פראייר ולבקש את הכסף חזרה... לפי דעתי הוא לא יחזיר לי את הכסף... מה אתם אומרים לעשות? חשבתי ללכת לאמנון לוי :?

פורסם

אמנון לוי ? על מה ולמה.

יש לך דף שאומר שקיבלת אחריות ?

אם לא, אני לא חושב שאתה יכול לבוא בתלונות על המוצר שנשרף ..

המקסימום שתוכל לבוא בתלונות .. זה על התקנה לא טובה במיוחד ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כי הוא קיבל 1500 שקל שחור וכי נשרף כל שבועיים סאב... וכי הכותרת של התוכניות של אמנון לוי זה אם אתם מרגישים שרימו אותכם....פנו אלינו ואני מרגיש שהוא מרמה אותי

פורסם

נתווכח איתך שי כי לא עשיתי את זה הרבה זמן. במקרה הזה לדעתי אתה טועה, יש אחריות לסאב בדר"כ על פאקים בייצור וכו'. כאשר ממברנה יוצאת מהמקום וכו'. זה סוג האחריות שמקבלים על סאב לרוב.(אני לא בטוח שכולם ככה לכן זה בדר"כ \ לרוב).

החברה לא אחראית את אתה שורף אותו! , פעם אחת נתחשב פעם שניה אתה צריך ללמוד לשלוט על עצמך ועל מה שהסאב יכול לתת.

זה למיטב ידעתי האחריות שמקבלים על אלמנטים שקונים. על דפקטים בייצור , לא על סיבות אנושיות.

ולאלון , לך למתקין דדרוש שהוא יכוון לך את המערכת שגם אם תגביר מעל ל 40 ברדיו דיסק הסאב לא ישרף, ככה הוא ימנע לעצמו ולך את כל הטרחה העתידית.

או שפשוט תקנה סאב יותר חזק \ טוב.

פורסם

גוקר אין לך מה להתווכח איתי.

אתה מתכוון בעצם עם מדינת ישראל, אתה מוזמן להתקשר להגנת הצרכן, ולהתווכח איתם שעות על גבי שעות.

זה המצב, צריך לחיות איתו.

נתת אחריות למוצר, לא הגדרת את התנאים מראש, יש תנאים מוסכמים.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חברים יקרים....

אחרי צעקות רבות מצד אימי... קיבלתי את הכסף חזרה..... 500 שקל... אני רוצה סאב פירמה.. וטוב שהמגבר שלי יוכל להפעיל... לפרטים נוספים שאלו אותי ואם יש לכם סאב פירמה עד 500 שקל אז תגידו לי.... אל תשכחו יש לי מגבר 1000 וואט... הוא מגביר 2 רמקולים פיוניר 250 אני לא מבין בחישובים של זה אז אם אפשר גם תנו לי את הוואט שהסאב אמור להיות בישביל להתאים למגבר....

בבקשה.....

[עריכה : נוספה המילה בבקשה :-) ]

• תוכן חדש...