Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם ותודה מראש!

הרבה זמן שאני כבר רוצה לסחור כשכיר בבורסה(רק לסחור כל היום),עם שאיפה לעבור לארצות הברית ולסחור עם כל הגדולים.לאחר מחקר שוק קטן הבנתי כי קיימות חברות כאלה שנקראות חברות נוסטרו.

דיברתי עם עובד לשעבר שם והבנתי כי רק צריך להראות הסטוריית השקעות (פורטפוליו) וקצת הבנה ומקבלים אותך לעבודה(רלוונטי ללפני כ7 שנים).

האם זה נכון?

האמת שבכל זאת הייתי רוצה ללמוד,מה כדאי?איפה כדאי?אני 3 יחידות במטמטיקה,קריטי?יש לי תואר ראשון אז יהיה לי אולי קל יותר להתקבל לשני(ממוצע 80)

אילו חברות נוסטרו פועלות כיום בארץ?

מה תנאי הקבלה?מה היצע העבודה בשוק?

מעדיף מאוד לסחור מאוד אקטיבי(יומי\סווינג),אם לא תיהיה ברירה אז בבנק\בית השקעות\קרן

מה המשכורות כיום?הבנתי ממנו שבנוסטרו המשכורות הן סביב ה30K ואפשר להגיע לסכומים יותר גבוהים בהתאם לבונוסים והיעדים.מה גובה המשכורות בבנקים\בתי השקעות?

איך ניראה יום עבודה?עד כמה הוא שוחק ?הבנתי שזה 10 שעות מול המסך ואכן שוחק..

נ.ב

אני סוחר כבר כ4 שנים.לפני כשנה התחלתי ללמוד בפסגות,עדיין לומד.

תודה שוב!

עריכה אחרונה על ידי neon turtle

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

• תוכן חדש...