Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קליאו B מודל 2002 גירסא של ה16V.

אני תמיד מקפיד למלא מים ירוקים והכול עושה טיפולים, באמת שכמעט כל הרכב חדש, מצבר צמיגים, טיימינג אלטרנטור וכו.

אז ככה נסעתי נסיעה של חצי שעה בערך, ושמתי לב שהמד גבוה מאוד (של החום מנוע). ישר כיביתי והרכב עשה רעש של התאמצות. עלה לי עשן לבן וראיתי שכל המים הירוקים נזלו על הרצפה, חיכיתי שיתקרר קצת וראיתי את כל המים הירוקים על הרצפה נזלו כשהפקק היה סגור. הבנתי שנשפך על המנוע החם והוא לא קיבל מים אז ישר כיביתי את האוטו נתתי לו להתקרר חצי שעה. הוספתי מים ירוקים והמשכתי לנסוע, המד חזר להיות יציב.

עכשיו מה הבעיה פה ? איך המים נזלו כשהפקק סגור ?

זה קשור לטרמוסטט?

חייב את עזרתכם.

תודה רבה

פורסם

גם שהפקק סגור ויש לחץ רציני במערכת בגלל כשל כלשהו במערכת הקירור אז הם יעלו במיפלס וילכו לנקודת הבריחה החלשה ביותר שזה הפקק. תתחיל בבדיקות ראשוניות של טרמוסטט שניפתח כלומר בדוק אם הצינור עליו הוא ממוקם הופך לחם לאחר מסםר דקות שהמנוע כבר חם. בדוק שמאוורר הרדיאטור ניכנס לעבודה ושהוא ניכנס לעבודה בדוק אם האויר שיוצא ממנו חם או קר. אלה בדיקות שלא מצריכות ידע רב וכלים...תעדכן בממצאים!

פורסם
גם שהפקק סגור ויש לחץ רציני במערכת בגלל כשל כלשהו במערכת הקירור אז הם יעלו במיפלס וילכו לנקודת הבריחה החלשה ביותר שזה הפקק. תתחיל בבדיקות ראשוניות של טרמוסטט שניפתח כלומר בדוק אם הצינור עליו הוא ממוקם הופך לחם לאחר מסםר דקות שהמנוע כבר חם. בדוק שמאוורר הרדיאטור ניכנס לעבודה ושהוא ניכנס לעבודה בדוק אם האויר שיוצא ממנו חם או קר. אלה בדיקות שלא מצריכות ידע רב וכלים...תעדכן בממצאים!

אני לא בדיוק יודע איך לבדוק את זה אבל בנסיעה ממשוכת של מעל 10 דקות ניהיה ריח לא טוב באוטו נכנס מהמזגן נראה לי , והמד של החום מנוע עולה ומתקרב ללמעלה במקום להישאר על החצי .

מה הבעיה פה? ללכת למוסך וזהו?

• תוכן חדש...