Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האירוניה היא שרק לפני זמן קצר הסתיים שיפוץ הכביש, אפשר אפילו לראות את האספלט הטרי בתמונות.

משכנתא זה קל

פורסם

קטע ממש הזוי, אני זוכר שהיה משהו דומה ליד הבית שלי, פתאום נפער בור ענקי באמצע הכביש!

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

פורסם
יש מישהו לפנות אליו אם יש כביש במצב זוועה? פונים ל 166? לעיריה עצמה? למי פונים?

אם הכביש הבעייתי הוא בתוך העיר אז פונים אז פונים למוקם העירוני.

פורסם

בונה (גש הלום?) - לא נראה לי שהיתי יוצא מזה בקלות בחיי..

נרא הלי (לי) בלתי אפשרי לפתוח תדלת (את הדלת) של האוטו.. להוציא תחגורה (את החגורה) - בינתיים אתה רק שואב מים לבטן :S (המתרגם מרים ידיים ופורש).

פורסם

מזעזע מאוד. אני פשוט מזועזע.

אגב, הרשויות לא עושות כלום לגבי בורות וכאלה. אני כבר המון זמן והרבה תושבי ב"ש מתחננים לערייה שיסדרו בורות מסויימים שגרמו לשבירת ג'נטים, התהפכויות עם אופניים, התעופפות טאסות, ואפילו ראיתי כמה מכוניות שנפגעו בתחתית.

מקווה שתהיה תפנית בטיפול ותיקון בורות בערים. מזל שהמקרה הזה ניגמר בנס.

פורסם
מזעזע מאוד. אני פשוט מזועזע.

אגב, הרשויות לא עושות כלום לגבי בורות וכאלה. אני כבר המון זמן והרבה תושבי ב"ש מתחננים לערייה שיסדרו בורות מסויימים שגרמו לשבירת ג'נטים, התהפכויות עם אופניים, התעופפות טאסות, ואפילו ראיתי כמה מכוניות שנפגעו בתחתית.

מקווה שתהיה תפנית בטיפול ותיקון בורות בערים. מזל שהמקרה הזה ניגמר בנס.

תהסוף(תאסוף) כמה מהנפגעים ולכו להפגי(ן) אחי(=קרוב משפחה שאינני מכיר)

רוצה שזה יסודר מהר?

תפגינו.. אין ברירה אחרת!!!(עובדה שיש ברירה, הפגנה זו הברירה שבחרת, התכוונת כנראה לאין אפשרות אחרת, מאחר ויש מס' אפשרויות ואילו ברירה יש רק אחת, זו שבחרת-מובן)

פורסם
בונה (גש הלום?) - לא נראה לי שהיתי יוצא מזה בקלות בחיי..

נרא הלי (לי) בלתי אפשרי לפתוח תדלת (את הדלת) של האוטו.. להוציא תחגורה (את החגורה) - בינתיים אתה רק שואב מים לבטן :S (המתרגם מרים ידיים ופורש).

אחד החזקים.... LOL (צוחק בקול רם).

מי המתורגמן כאן ?

פורסם
האירוניה היא שרק לפני זמן קצר הסתיים שיפוץ הכביש, אפשר אפילו לראות את האספלט הטרי בתמונות.

זו לא אירוניה

לפי התמונות זהו כביש שנחפר לצורך ביצוע עבודות תשתית (לפי העומק אני מהמר על ביוב או חשמל) ושכבות המצע שמתחת לאספלט כנראה מולאו בחומר זול ונחות מהנדרש בתקן (יש תקן למצע ,מבחינת הרכב , חומר , גודל אבנים וכו').

כמו כן נראה שהידוק האספלט לא בוצע כראוי.

הסחף מהגשמים היום חתר מתחת לאספלט , ו"לקח" איתו את המצע. כתוצאה מסחיפת המצע האספלט פשוט נשבר וצנח לחלל הריק שמתחתיו.

קבלן חאפר , מפקח רשלן - זו התוצאה.

פורסם

זה מה שהיה בכביש הערבה לפני כמה חודשים, אותו עקרון.

יש לי שאלה, האם רק גוף אחד אחראי על התשתית של הכבישים בארצנו?

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...