Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא 'משתפשף מלמטה' בכלל ובמהירות מתאימה עובר במפרים כמו פרייבט רגיל.

גם הקשיחות, היא לא מהסוג ה'דרגשי' אלא דווקא תחושה חיובית של 'הידוק',

הרכב מצמיד את גלגליו לכביש ועוקב אחרי התוואי : מתקשר [כנדרש] עם התחת

ולא עם עמוד השדרה. תצטרך לנהוג בעצמך, לכל יוזר יכולה להיות דעה שונה ולגיטימית.

הפך להיות מועמד מוביל בעקבות התגובה הזאת, מעניין אם יש אלטרנטיבה עדיפה שלא הוזכרה.

פורסם

אני לא הייתי שם 225K לקניה של רכב לא קונבציונלי שלא ישבתי בו ולא נהגתי בו - ולכן לדעתי אם אין אפשרות לבצע נסיעת מבחן ב-BRZ - הרכב לא בא בחשבון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה עם ההמלצה שלי לגבי הבימר 220? כמובן אם אתה יכול למתוח את התקציב לסביבת ה-250 (במידה ולא, תשכח מהמלצתי). פשוט לא ראיתי שהגבת לי לכן שואל שוב.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
מה עם ההמלצה שלי לגבי הבימר 220? כמובן אם אתה יכול למתוח את התקציב לסביבת ה-250 (במידה ולא, תשכח מהמלצתי). פשוט לא ראיתי שהגבת לי לכן שואל שוב.

הגג שבגג זה 235 לא יכול לחרוג מעבר. דרך אגב בחלק מהתמונות באינטרנט היא נראית מדהימה וספורטיבית אבל בחלק אחר היא נראית יותר מכונית מנהלים כזאת, כיצד היא מוגדרת?

פורסם

כבעלים של BRZ כרגע ולפני כן של מגאן RS CUP , למרות ששניהם רכבי ספורט , הן שונות מאד. המגאן יותר פרקטית ליום יום. הברז גורמת לך לחייך מהרגע שיצאת מדלת הבית לכיוון האוטו. מהנה בכל כיכר ופניה. מרשימה, צפה למבטים בכל רמזור.

למרות 200 הסוסים שלה, היא חלשה יחסית למגאן (מומנט). לא פרקטית אם אתה צריך להסיע ילדים על בסיס יומי.

שתי המכוניות הן בסיס מעולה לשיפורים, אם אתה בקטע.

אם אתה מחפש אוטומט, חפש יד ברז יד שניה, בדרך כלל הן פחות מבוקשות ואפשר למצוא מציאה. את ההפרש תשקיע במה שצריך באמת באוטו. יש המון מה לעשות שם.

אם אתה מחש פינוקים , חפש משהו אחר..

פורסם
הגג שבגג זה 235 לא יכול לחרוג מעבר. דרך אגב בחלק מהתמונות באינטרנט היא נראית מדהימה וספורטיבית אבל בחלק אחר היא נראית יותר מכונית מנהלים כזאת, כיצד היא מוגדרת?

ספורטיבית נטו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
כבעלים של BRZ כרגע ולפני כן של מגאן RS CUP , למרות ששניהם רכבי ספורט , הן שונות מאד. המגאן יותר פרקטית ליום יום. הברז גורמת לך לחייך מהרגע שיצאת מדלת הבית לכיוון האוטו. מהנה בכל כיכר ופניה. מרשימה, צפה למבטים בכל רמזור.

למרות 200 הסוסים שלה, היא חלשה יחסית למגאן (מומנט). לא פרקטית אם אתה צריך להסיע ילדים על בסיס יומי.

שתי המכוניות הן בסיס מעולה לשיפורים, אם אתה בקטע.

אם אתה מחפש אוטומט, חפש יד ברז יד שניה, בדרך כלל הן פחות מבוקשות ואפשר למצוא מציאה. את ההפרש תשקיע במה שצריך באמת באוטו. יש המון מה לעשות שם.

אם אתה מחש פינוקים , חפש משהו אחר..

מעדיף את השקט של יד ראשונה. במיוחד שאני מוציא סכום כזה, הציפייה היא לקבל מוצר איכותי וטוב וגם יד ראשונה.

• תוכן חדש...