Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

נושא שמאוד מטריד אותי- לפני כחודש הותקנה מערכת

מגבר JBL GTO 804EZ

HU קנווד פשוט - KDC 161

קומפוננט מורל מקסימו

סאב פיוניר VCCS (רק לבדיקה- היה כבר במחסן מספר שנים)

חברו את הקומפוננט דרך כבלי רמקולים מקוריים של הרכב- לא בוצעה השחלה של כבלים חדשים

יש לציין שברגע שמעביר לרמקולים האחוריים שומע את הסט מקדימה

מעביר לרמקולים הקדמיים לא שומע כלום

חברו הפוך את הקדמיים והאחוריים- עד לפה הכל די ברור עבורי

לקטע ההזוי- כשהגעתי להתקנה הרמקולים האחוריים לא פעלו בכלל- הד יוניט הותקן כחודש לפני המגבר והקומפוננט

הרמקולים האחוריים לא פעלו אחרי ההתקנה של יחידת הראש- בנוסף הם גם לא פעלו לפני החלפת יחידת הראש

היום שיחקתי עם הבאלאנס- כי נשמע שצד שמאל לא עובד בצורה תקינה כמו צד ימין(כנראה פאזה הפוכה)

נחרדתי לגלות ש- ברגע שהבאלאנס עד הסוף ימינה והווליום די גבוה המגבר מתנתק- נכנס לפרוטקט(מה שלא קורה כשהכל במרכז)- והשד יודע איך פתאום הרמקולים האחוריים בדלתות התעוררו לחיים.

מחזיר את הבאלאנס למרכז המגבר מתקרר והכל חוזר לעבוד- מחזיר עד הסוף ימינה ושוב הקומפוננט מתנתק והאחוריים בדלתות האחוריות קמים לתחיה.

עד עכשיו שובר את הראש מה יכולה להיות הסיבה שהמגבר נכנס לפרוטקט ומכבה את עצמו רק כשמעביר באלאנס לצד ימין ועוד יותר לא מבין איך יכול להיות שפתאום האחוריים קמים לתחיה

תודה לכל הנפשות הפועלות פה- אשמח לשמוע מה יש לכם להגיד על זה ואיך יש לכוון את המתקין אשר לא מתמצא בהתקנות

פורסם

היסטוריית ההודעות שלך לא מעודדת במיוחד בכל הנוגע להתקנה ברכב שלך. :roll:

למה שלא תגיד לנו מאיזה אזור אתה בארץ ונמליץ לך על בעל מקצוע שיעשה סדר בעניינים אחת ולתמיד?

הסיבה שכשאתה מעביר את הסאונד לאחור, אתה שומע את הקדמיים, היא משום שיציאת המגבר (היחידה) ב-HU שלך

מוגדרת כרמקולים אחוריים או סאב. במילים אחרות - תקין.

לא ברור מדוע המגבר מתנתק, אם כי בהחלט יתכן בשל כיווני גיין לא נכונים, או קצר ש"מתעורר לחיים" מסיבה כלשהי בווליום גבוה.

אין לדעת גם מה הסיפור של הרמקולים האחוריים מבלי לעבור על החיבורים שלהם.

פורסם

תודה

המגבר מתנתק רק כשאני מעביר את הבאלאנס ימינה- כשזה באמצע אין שום ניתוק ומעולם לא היה.

כשמכוון את הבאלאנס ימינה באותו הווליום אשר הם במרכז רק אז מתבצע הניתוק- אין ניתוק במרכז באותו הווליום

רק כשמתבצע הניתוק שני האחוריים בדלתות האחוריות מתעוררים לחיים.

אני מנתניה

פורסם

עריכה:

מתברר שהאחוריים עובדים כל הזמן ברגע שמנתקים את המגבר מצליח לשמוע את זה.

כמה שאלות

1. למה המגבר מתנתק רק כשמעביר את הבאלאנס לצד ימין- במרכז או בהעברה לצד שמאל הכל תקין והמגבר לא נכנס לקליפ ולא מכבה את עצמו

2. אם יש יציאה אחת בהד יוניט, האם הדיפולט בהד יוניט הוא לעבוד על הרמקולים האחוריים?

האם אפשר לגרום לרמקולים לעבוד כשהפיידר נמצא קדימה ולא אחורה?

3. הרי אצלי אין השחלה של כבלים לדלתות הקדמיות- כבלי הרמקול מהמגבר מתחברים לכבלים המקוריים דרך האזור של ההד יוניט- האם זה לא גורם לתקלה בהד יוניט כאשר גם ההגברה של ההד יוניט עובדת על האחוריים ויציאת הRCA אשר "מוגדרת" על אחורים עובדות במקביל?

4. אין לי מפצלי RCA למגבר- רק RCA אחד מחובר למגבר(מגיע מההד יוניט כמובן) - את הסאב חיברתי לבד דרך היציאה של המגבר לכניסה שלו (ערוץ 3-4 בגישור) בעזרת זוג RCA פשוטים שהיו לי בבית... האם זה יכול לגרום לתקלה? (ידוע שאיכות הסאונד לא טובה עבור הסאב- אבל הסאב כרגע הוא רק לבדיקה עד רכישת סאב מתאים)

תודה לכל הנפשות הפועלות

פורסם

1. חיבור לקוי, תקלה, גיין גבוה, גורם אחר, שילוב של דברים.

2. ברירת המחדל עבור יציאת ה-RCA היא "רמקולים אחוריים". האפשרות הנוספת היחידה היא שינוי עבור סאבוופר. ההשפעה היא על פונקציות פעילות וחיתוך תדרים שונה.

במקרה של שימוש ביציאות הללו, לא ניתן לשנות למצב בו הרמקולים יעבדו כשהפיידר קדימה.

3. אם החוטים שהשתמשת בהם לא מחוברים גם למגבר, גם לר"ד וגם לרמקולים במקביל, אין שום בעיה.

4. לא הצלחתי להבין מה עשית שם. יעזור אם תעלה תמונת של צורת החיבור (גם RCA וגם חוטי רמקולים) במגבר בליווי הסבר.

פורסם

1. אם הייתי יודע, הייתי אומר ולא מתעסק במשחקי ניחושים. יש לשלול את האפשרויות עד כמה שניתן.

3. קשה לי להאמין שמתקין, חובב ככל שיהיה לא ינתק את החוטים ממקורם ב-HU. כך שאני בספק ששם מקור הבעיה, אם כי גם נגיד בידוד לקוי של החיבור עשוי לגרום לצרות.

4. אני לא יודע להגיד אם החיבור תקין ו/או אם הוא עלול ליצור איזשהו לופ בעייתי.

הדרך הנכונה מבחינתי היא לפצל את כבל ה-RCA שמגיע מה-HU באמצעות 2 כבלי Y.

• תוכן חדש...