Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אני מעוניין לרכוש רכב חדש ( אך ורק מסוכנות כלשהי ואך ורק אוטומט) ולאחר הרבה בדיקות הגעתי למסקנה שסיאט איביזה (שיש עליה כרגע מחיר מבצע ב80 אלף)

הייתי רוצה לשמוע תגובות על הרכב למי שיש ניסיון/שמע על חסרונות שלה?

והאם יש אלטרנטיבה יותר טובה בטווח המחירים האלה(חריגה של עד 82-83 לא תהווה בעיה)

בתודה!

פורסם

הרכבים היחידים בתקציב הזה, חדשים ואוטומט הם:

איביזה עם מנוע tsi וגיר dsg הידוע לשמצה.

ספייס סטאר שהיא בין מיני לסופרמיני, יש חבר פורום בשם יוליאן שעשה לה סיקור, חיפוש קטן בפורום ותמצא את כל המידע.

שברולט סוניק סדאן שהיא סופרמיני גדולה עם תא מטען גדול, לדעתי הרכב שנותן הכי הרבה תמורה למחיר.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

למה לדעתך הסוניק יותר טובה מהאיביזה? (אני יודע שצריכת הדלק של הסוניק נחותה משל האיביזה)

עריכה אחרונה על ידי Alpha
פורסם

תא מטען גדול יותר וגיר עם היסטוריה אמינה יותר,בVW אומרים שאחרי 2013 הגיר כבר אמין,אבל אפשר גם פה לראות זה לא בדיוק ככה,אני חושב שבאמת עם הזמן הגיר נהיה אמין יותר אחרי כול הריקולים,אבל לך תדע מה יהיה בעתיד,אישית לא הייתי לוקח סיכונים.

בין האיביזה לסוניק הייתי הולך על הסוניק,אני רוצה ראש שקט,מה גם ששברולט נותנת 3 שנות אחריות לעומת 2 בסיאט.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בדיוק מה שיוליאן רשם.

אחריות יותר ארוכה, גיר יותר אמין, רכב יותר מרווח וגדול. האיביזה נותנת הרגשה קלסטרופובית, קטנטונת לסופרמיני.

מה שכן…מסכים שהסוניק נראה פחות 'צעיר' מהאיביזה.

פורסם

בין אילו רכבים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האיביזה יותר גדולה ועם תא מטען גדול יותר, אבל מגיעה כמעט עירומה בלי אבזור ועם 4 כריות אוויר בלבד.

הספייס סטאר יותר קטנה ורועשת, אבל יותר חסכונית בדלק ומאובזרת.

פורסם

צריכת דלק תלויה בך {גם}, אם אתה מתכוון לנסוע פחות מ-12K ק"מ לשנה אז צריכת הדלק לא תהיה גורם משמעותי בכלל בין הרכבים הנ"ל, פחות מ-100 ש"ח לחודש.

• תוכן חדש...