Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול צפיתי ב-TOP GEAR בפרק החדש (4) ובקטע המיאוץ, משום מה, הרנו הגיע אחרונה.

על הנייר נתוני התאוצה שלה הכי טובים. אם כן איך זה יתכן ?

גם קלרקסון לא ממש ידע להסביר.

פורסם

לא זוכר את הפרק, אבל קראתי את ׳מבחן ההוט האץ׳ האולטימטיבי׳ שיצא לא מזמן במגזין, ובהמשך הגיע לאתר שלהם. בעקרון הם הורידו לה נקודות על הנאה מנהיגה (הפוקוס לוקחת) ושימושיות יומיומית (הפוקוס וה GTI לוקחות).

.Your average Notepad

פורסם

פרק 4 חדש? ראיתי שבוע שעבר את פרק 6ו-7 של המסע באוגנדה.

בכל מקרה גם ג'רמי היה מופתע שהרנו הפסידה.

פורסם
אני מקווה שאתם לא באמת מתייחסים ברצינות למבחנים בתוכנית.

אני מקווה שאתה לא מתייחס ברצינות למבחנים שמבצעים כאן בארץ.:shock:

פורסם
פרק 4 חדש? ראיתי שבוע שעבר את פרק 6ו-7 של המסע באוגנדה.

אל תשכח שלאגו זה מגיע באיחור.

הלוואי והיה לי זמן לחפש ולצפות ב-BBC או באינטרנט.

פורסם
אני מקווה שאתה לא מתייחס ברצינות למבחנים שמבצעים כאן בארץ.:shock:

אם כל הכבוד לתוכנית, צפיתי בכל הפרקים ובכל העונות, זו תוכנית בידור ולא תוכנית רכב שאפשר באמת להסתמך על המבחנים שלה. כן, המבחנים בארץ יותר מקצועיים מאלו בתוכנית.

פורסם

מותר להם גם להעדיף את הפוקוס או האסטרה. אין פה שום קשר ל"לא מבינים כלום", הם לא אהבו את תא הנוסעים של המגאן.

emotion of motion

פורסם
אל תשכח שלאגו זה מגיע באיחור.

הלוואי והיה לי זמן לחפש ולצפות ב-BBC או באינטרנט.

יש את כל העונה החדשה (19) ב VOD בחינם

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4798 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...