Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4808 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רכב חדש,

איזה בעיות כבר ימצאו בו שיעלו אלפי שקלים?

צמיגים שחוקים, רעש ורעידות בהעברת הילוכים, שריטות ושפשופים מחניות ועוד שלל "ריג'קטים" שאף אחד לא יתחיל לתקן אבל צריך להוריד מהמחיר בשביל למככור וכו'

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
א. חברות הליסינג קצת מרימות את האף כשבעל הרכב רוצה לקנות אותו - הוא כנראה שמר עליו.

ב. אני לא הייתי מציע לך לקנות את הרכב הנ"ל - דיעה מאוד מאוד אובייקטיבית מנסיון,יש אחריות.

יש לך זמן לבזבז על תיקונים באחריות?

אני אשמח אם תזכור לעדכן אותי כשאחד מהבאים יקרה:

ידית בלם יד תתפרק,מכסה נוזל בלמים שיאטום עודף על המידה ויהיה חסר נוזל בלמים,כשתחליף בלמים בתדירות חריגה,כשיוניט אור בלם יתפרק מלחיצה הגונה במקרה חרום על הבלם,כשהרכב יחליט בתחנת דלק שתתדלק ליטר,ליטר.

בהצלחה,

לקנות רכב כזה, במחיר שאתה מציע? אני במקום אוויס הייתי נפטר מהר.

הרי כבר למדנו מהמאזדה 3 ,כשיש עודף ביצע ... המחיר נוחת. והולך להיות הרבה עודף היצע כשכל הפוקוסים הללו ישתחררו לשוק הפתוח...

תודה לכולם על התשובות.

בנוסף לפוקוס הצמודה שלי שהיא, כאמור, בגימור טרנד ועלתה על הכביש ב-05/2012, לאמא שלי פורד פוקוס פרטית בגימור ספורט שעלתה על הכביש ב-03/2012.

כפי שסיפרתי, במסגרת טיפול ה-15,000 של הפורד של אוויס הוחלפו מצמדים. באשר לפורד הפרטית, מצמדים הוחלפו ב-03/2013. לתשומת ליבכם, הפורד הפרטית עשתה בשנה הראשונה... 5,000 ק"מ (חמשת אלפים קילומטר).

טחינת המצמדים היא, לדעתי, תופעה לא פתירה הנובעת מתכנון לקוי של פורד. כמי שעבר עם הפורד של אוויס כ-10,000 מאז טיפול ה-15,000, אני יכול להגיד לכם ברמת וודאות גבוהה שהחלפת מצמדים נוספת היא עניין של זמן (חצי שנה גג להערכתי).

למעט נושא המצמדים, שני הרכבים מגלים אמינות גבוהה - חוכמה קטנה מאוד לרכבים בני כשנה.

לעניין כדאיות הרכישה, ברור לי לחלוטין קיום היתרון של היכרות שלי עם הרכב, ברור לי גם היתרון של אוויס שמוכרת רכב As Is בלי כאב ראש ועלות. ברור לי שהפוקוס שהיא מלכת הליסינג כיום, תציף את השוק תוך שנה - אוויס תסבול מכל רכב שיהיה לה במלאי ואני אסבול אם ארכוש מהחברה את הרכב.

בקיצור, לכל צד שיש היתרונות והחסרונות שלו, ואלו שווים כסף לשני הצדדים. עבורי, תוך שקלול ההיכרות עם הרכב (לטוב ולרע), הפופלאריות שלו שתבגוד בי בעתיד ורחשי השוק האחרונים, ה-90,000 של לוי יצחק הם בהחלט רף עליון.

ניסית למצוא בעזרתכם הגיון בתמחור של אוויס או להבין אם אני מפספס משהו.

שוב תודה לכולם על התשובות,

שגיא

• תוכן חדש...