Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4865 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר לעבודה נסע אתמול לכיוון צומת הצק פוסט מצפון לדרום ( מעכו לכיוון חיפה)

 

מספר צמתים לפני צומת הצק פוסט נסע אחר מישהו אחר ופתאום מצא עצמו עובר באדום מלא והוא חושש שמה צילמו אותו ( לא הרגיש כל הבזק).

 

הוא לא בטוח איזה צומת מדובר אבל טוען ( הסתכלנו בגוגל מפות) שזה או ענבר הנפח עם שד' ההסתדרות או דרך העמקים עם שד' ההסתדרות או צומת אחד או שניים לפניהם, מרוב הלחץ הוא לא זוכר, רק שזה היה צומת גדול.

 

הוא גר ועובד בפ"ת ושנים לא היה בצפון כך שאני נוטה להאמין לו.

 

מישהו יודע אם אכן באחד מארבעת הצמתים לפני צומת הצק פוסט מצפון לדרום יש מצלמת רמזור?

פורסם

הוא יכול להרגע.

ראשית מכיוון שהוא לא נכנס באף אחד ולא גרם לתאונה ושנית, כי אין מצלמות רמזור באף אחד מהצמתים הנ"ל.

פורסם

אתם קצת מבולבלי.

ענבר\הנפח זה אותו צומת (כאשר באים מצפון הפניה ימינה למנהרות הרחוב קרוי ענבר, שמאלה לאזור המסחר הרחוב קרוי הנפח).

רחוב העמקים נמצא בכלל בקריית ביאליק, כ-10 ק"מ צפונה. מעולם לא שמתי ל שלכביש 75 בקטע זה קוריאם "העמקים", כפי שמצויין במפות גוגל. ואני נוסע במקום מספר פעמים בשבוע כבר שנים רבות.

אולי הכוונה היא לכביש 75 - אכן הצומת שלפני הנפח, צומת גדול מאוד שמעליו עובר גשר כפול.

אכן מדובר באזור בו הניווט אינו פשוט למי שאינו מכיר אותו, אבל למיטב ידיעתי אין בו מצלמות, למעט מצלמת נת"צ שאיני יודע היכן בדיוק היא ממוקמת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

×
×
  • תוכן חדש...