Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי שלום,

אני הבעלים של פיאט פונטו ספייס אוטומטית. הרכב אחרי יישור קו, במצב כללי טוב.

הבעיה - הרכב מעיק עליי. לא נוח בו. הכסא נהג מאוד לא נוח. הפלסטיקה זולה ומרעישה וזזה. הגיר לא חלק. יש רעידות כשהרכב בסרק. הרכב סוחב יפה, לא עושה בעיות, לא ראה מוסך כבר שנה וחצי למעט טיפול, אבל חווית נסיעה שואפת לאפס.

הרכב הראשון שנהגתי בו אי-פעם היה פורד פוקוס 2003, חדשה מהניילונים, כשהייתי נער. הרכב זכור לי כמהנה ונוח מאוד.

חלפו 10 שנים - האם הרכב הזה, בדגם הזה, עדיין נחשב לנוח? אמין?

התקציב דינמי, אבל הנטייה שלי היא תמיד לקנות רכב ישן שיאבד כמה שפחות ערך. לכן קניתי את הפונטו, לכן אני מתעניין בפוקוס 2003-2004.

אני לא מחפש פוזות, לא מחפש מנוע חזק. רק צריך רכב שיהיה נעים להכנס אליו בבוקר ולסוע לעבודה. לא מחפש להשתולל.

תודה לעונים.

פורסם

השנתונים שאתה מציין של הפוקוס נחשבים גם היום לנוחים ודינמיים מאוד, בעיקר בהשוואה לדורות שבאו אחריו (אולי עד הפוקוס החדשה הנוכחית). אם הגודל לא מפריע לך (הפוקוס ברמת משפחתית), אז לצרכים שלך, ובעיקר לאור החוויה החיובית שכבר זכורה לך מהרכב, לא רואה כאן סיבה להתלבטות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

יש לנו במשפחה פוקוס 2002 האצ'בק.

לפי דעתי הרכב עונה בדיוק לדרישותיך.

רכב מוצלח, נוח, היגוי ואחיזה מעולים ולדעתי יהיה קפיצת מדרגה משמעותית לעומת הפונטו.

פורסם

יהיה הרבה יותר זול לסדר את התושבות הגמורות שלך, לחדש פלסטיקה שבורה ולהדק ברגים.

לגבי המושב, דווקא הוא בסדר בפונטו - לא הכי נוח לנסיעות ארוכות אבל לנסיעות קצרות בעיר הוא סבבה. יכול להיות שאצלך הוא כבר שקוע והרוס, אי אפשר לדעת (לא מכיר את האוטו שלך).

קח בחשבון שהפוקוס תצרוך יותר דלק + עלויות רכישה\בדיקה\יישור קו שלה...

אז אלא אם נמאס לך סופית מהרכב, תבדוק אפשרות לשפוך עליה 2000 ש"ח שיהפכו אותה למשהו קצת יותר נעים לשהיה.

פורסם

כבעלים לפורד פוקוס 2003 (אמנם מנוע 2.0) מזה כשנה וחצי, רכב מדהים מכל הבחינות, נוחות מקסימלית שלא קיימת היום בהרבה מהמשפחתיות, הפרט היחיד שתיקח בחשבון הוא צריכת דלק גבוהה.

יונדאי I20

• תוכן חדש...