Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום, אחלה פורום אני נהנה לגלוש בו בשבועות האחרונים ולראות את קצב הגדילה שלו וכמות המידע.

לענייננו, ברשותו אימפרזה WRX 2007 בצבע שחור, הסובלת מסווירלים רציניים, וחוסר ברק, הרכב בגוון שחור עם פנינה ירוקה.

לפני מספר חודשים רכשתי סט פדים של מגווירס, ואת ה-UC שלהם המתאים להורדת סווירלים רציניים.

עקב סדר עבודה לא נכון לא הגעתי לתוצאות הרצויות.

אז מה בעצם אני רוצה? טיפים אפילו שלב שלב מה אני אמור לעשות, עם איזה פד וכמה פעמים.

הציוד שברשותי:

* ultimate compound

*פד מגווירס בורדו ל-cutting

*פד מגווירס צהוב לפוליש

*פד מגווירס שחור לפיניש

*קיט פלסטלינה של קארפלן

*מכונה רוטורית מתוצרת יונדאי hd-5180, לגבי המכונה אני יודע שלא מדובר במשהו מקצועי אך לשימוש המועט שלי בה היא מספיקה לי.

רשימת קניות:

אני מחפש המלצה לפוליש עדין (במידת הצורך) שיתן לי פיניש נקי יותר וגימור יפה. אוטם צבע, ווקס איכותי.

לרוב כל התוצאות מחזירות אותי למוצרים של מנזרנה, על האוטם צבע שלהם אני מבין שאין מחלוקת, שאלתי מה המלצותיכם ללכה רכה כמו של הסובארו לפוליש פיניש ווקס איכותי.

תושה לעוזרים, מבטיח להעלות את כל התהליך כפרוייקט מצולם.

פורסם

הפוליש שדיברנו עליו (106) נקרא היום SF-4000 , אני דווקא נוטה להעדיף את ה-FF3000 למקרה שלך .

מבחינת ווקס (קריסטל רוק\בסט אוף שואו) תשכח ממה שדיברנו , יקר מידי כבר שכחתי כמה הדברים האלה עלו .

למה שדיברת איתי הייתי משתמש באחד הזימולים (לא קרבון!) .

פיספסתי משהו?

MX-5T 05>911 S 08>S2000 07>S2000 06>S2000 08>Mazda 6 05+Z800 14+Polo 98>Suzuki Splash 09 :cry:

• תוכן חדש...