Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

הרעש הזה התחיל לפני כחודשיים במנוע שלי. שומעים את הנחירה המכוערת כשאני נותן מעט גז ?

http://youtu.be/_0SKcg388vs

אין שום תקלות במחשב המנוע(נבדק) או בהרגשת הכח (האצה מקסימלית דוחפת ממש יפה). כמו כן מנורת השמן לא דולקת. חוץ מהרעש המחריד הזה הכל נראה תקין.

יש לציין שהרעש מגיע ישירות מבלוק המנוע (שמעתי בזמן שמישהו לחץ על הגז)

שמן מוחלף פעמיים בשנה עם 5/40 סינטטי של חברה מוכרת כלשהי... לפעמים מוביל, לפעמים וולוולין, לפעמים קסטרול... וכו'.

זה לא אוטו חדש והמוסך כנראה יגיד לי לסחוב כל עוד אין שום סימפטום רציני של ביצועים או נורות וגם על זה יקחו כסף.

אם יש כאן מישהו עם אוזן מאומנת שיכול להבחין אם כדאי לנסוע או להעריך את המצב מבחינת לאן לכוון את המוסך שאליו אלך זה יהיה מוערך מאוד.

תודה !

פורסם

תבדוק שהאגזוז לא רופף, ותעבור על כל סעפת הפליטה. יש אפשרות לדליפה כלשהי.

רעש בהאצה יכול להיגרם בין היתר ממיסב של גלגלת (פולי), ממתיחת יתר של רצועה, מצנרת יניקה, ובמקרה הרע גם ממיסבי טלטל.

יש אפשרות שגם מרצועת מאוורר רדיאטור (אם קיימת).

פורסם

תודה... בקשר לגלגלות... אלטרנטור הוחלף בחדש ואיתו המותחן האוטומטי של כל המערכת הזאת. ושאר הגלגלות נבדקו כשהחגורה היתה בחוץ

המותחן והחגורה שניהם מהיבואן.

טיימינג עשה בערך 50 אלף ק"מ והוחלף ביבואן עם כל הגלגלות.

אני לא מצליח לזהות דליפה בפליטה.. הרעש שאתה שומע בסרטון.. הבררר הזה עם המצערת, יוצא בדיוק מהמנוע, מתחת לכיסוי של הפלאגים..

זה נשמע כמו מיסבי מנוע לדעתך ?

פורסם

כן אה :)

כנראה שציפיתי למשהו ברור עם הרעש הזה. אבל לא נורא.. נכנס בהזדמנות למוסך שלהם ונראה אם הם יכולים לבדוק את זה

ממש משאבות מזומנים הוולבו האלה.

לא משנה שאתה קונה להם את החלקים הכי איכותיים והשמנים הכי יקרים השוודית יורקת לך בפנים !

תודה ! :)

• תוכן חדש...