Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מקום שעושה איזון צמיגים איכותי עם ציוד מכוייל ומתוחזק (!!!) באיזור המרכז/השרון. יש רעידות בהגה אחרי החלפת צמיגים קידמיים ונמאס לי לנסוע ממקום למקום על מנת לנסות לסדר את זה. רוצה ללכת למקום אחד ויחיד שיגיד לי אם הצמיגים בסדר, אם הג'אנטים בסדר ויאזן כמו שצריך.

אם גם אפשר לרשום הערכת סדר גודל עלות אשמח לדעת מראש.

תודה!

נ.ב.

ערכתי חיפוש בפורום ומצאתי רק שרשורים מאוד ישנים. אתכם הסליחה.

פורסם
אני לא חושב שתמצא מקום יותר איכותי מהמעבדה בחולון.

המעבדה עושים איזון דינמי שהוא משמעותית יקר יותר (סדר גודל של 100 ש"ח לצמיג אמרו לי בטלפון). חשבתי יותר בכיוון של פנצ'רייה?

פורסם

לפעמים אין ברירה וחייבים לעשות איזון דינאמי כי איזונים רגילים לא מצליחים. באסה, במיוחד כשמורידים גלגל וצריך לשים לב שמחזירים אותו לאותה הנקודה, אבל לפעמים עדיף על לפרק חצי רכב.

בכל מקרה, דבר עם אבייתר מג.מ. פורטל ובקש את עזרתו. יש להם סניף בתל-אביב ובהרצליה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
לפעמים אין ברירה וחייבים לעשות איזון דינאמי כי איזונים רגילים לא מצליחים. באסה, במיוחד כשמורידים גלגל וצריך לשים לב שמחזירים אותו לאותה הנקודה, אבל לפעמים עדיף על לפרק חצי רכב.

בכל מקרה, דבר עם אבייתר מג.מ. פורטל ובקש את עזרתו. יש להם סניף בתל-אביב ובהרצליה.

הם עושים איזונים? זה ליד העבודה, אולי אני אקפוץ לשם.

פורסם

וגם בחיפה.

• תוכן חדש...