Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי רכב לפני כמה חודשים ללא מערכת שמע פועלת ( פולו קלאסיק 98, בנזין)

היום יצא לי להגיע לזה, סדר עדיפויות הביא לדחיה הזו.

כנראה לבעלים הקודמים הייתה מערכת לא רעה, מגבר, סאב ואולי עוד שאני לא יודע.

הוא השאיר תשתית למגבר+2 חוטים לכל רמקול אחורי. יש הארקה מסודרת למגבר, יש כבל + שלא איתרתי איפה הוא חובר, ויש חוט שעובר מתא המטען עד לקונסולה, חוט עבה סגול עם 2 יציאות ( ימין שמאל ).

עד כאן כל הכל טוב ויפה, אבל אני לא יודע למה ולא נכנס לזה, לרדיו דיסק שבקונסולה אין תקעים כמו שצריך, תקע אחד חסר ותקע שני רק חצי מהחוטים מחוברים, ז"א יש לי חוטים שלא מחוברים לכלום.

שם אני יודע מאיפה מגיע ה+, יודע מי החוטים לרמקולים הקדמיים, פלוס הארקות כמובן, אבל לא הצלחתי לאתר את החוטים הישנים של המערכת המקורית מהחברה. ( השתמשתי במכשיר של חשמלאים, אבא)

יש בפני כמה אופציות שנראות לי הגיוניות.

1. במידה ומישהו יודע איפה בדר"כ חשמלאי רכב מנתקים את הרמקולים האחוריים לטובת הוספת מגבר ברכב ועקיפתו על ידי כבל לתא המטען ( אני מניח שאותו הכבל היה מחובר ישירות לרדיו דיסק על ידי חיבורים יעודיים), האופציה, לאתר את הנתק לחבר מחדש כמו שצריך , לאתר בקונסולה, כי עכשיו אין נתק ואפשר יהיה לבחון את זה במכשיר ( אומטר).

2.לסלול מחדש, ( יש לי כמה מטרים טובים של חוט ) ישירות לרמקולים האחוריים ולחברם כמו שצריך בתקע חדש לרדיו דיסק.

3.לחבר את הרמקולים הקדמיים כמו שצריך, אחרי שעבדתי על זה חצי יום לגלות מי הם בקונסולה, לקנות מגבר ולחבר אותו בעזרת התשתית שיש לי מהבעלים הקודמים ( להזכירכם, יש כבלים עבים יותר לרמקולים האחוריים, שאני מאמין ידעו להסתדר עם עוצמה).

כמובן, תמיד יש את האופציה של ללכת ולשלם למישהו שיסתדר את הכול, אבל אני מעדיף שלא, אני אוהב לעשות את הדברים בעצמי.

השאלה המרכזית היא, איפה מנתקים בדר"כ את הרמקולים האחוריים ?

בתודה מתן

• תוכן חדש...