Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתה מוכן בבקשה לפרט? האם בבעלותך אחד הדגמים של היצרנים הללו? כי אני מתנייד עם פיאט בראבו באופן יומיומי, וכך גם מספר חברים ומכרים שלי, ואף אחד מאיתנו אינו מתלונן על בעיות אמינות כלשהן.

עזוב אלעד מנסיוני הרבה פעמים אנשים פולטים מלל ריק מתוכן חסר כל ביסוס ויש לי הרגשה שכך גם במקרה זה

פורסם

מניסיון עם הפג'ו שיש לי כבר 5 שנים, ורק עכשיו (בגיל 11) הרכב מתחיל לעשות קצת בעיות:

משאבת דלק ומשאבת מים הלכו בהפרש של 4 חודשים

תושבות מנוע (הגיוני לחלוטין)

ועוד כל מיני דברים קטנים, ככה שה"אמינות" של פג'ו גם לא ממש מטרידה אותי.

יש נטייה להפיץ ברבים את מה ששמעת ממישהו שפשוט קנה רכב במצב לא טוב, וככה נוצרות הסטיגמות,

בגדול ובכללי ניתן להגיד שהיום רכבים בני 2-3-4 שנים אמורים להיות אמינים גם ב-5 שנים הבאות, הכל תלוי באיך טופל הרכב.

פורסם

לגבי הפזו-היתה לי את ה306 ולמרות שהרכב היה נוח מאוד בעיות כן היו כמו כן סביבי כרגע 3 פזו שונות 306 307 307 רגילה שנת 2000,כמו כן פזו 307 אני חושב 2005 ובכולם ישנם אין סוף בעיות פלסטיקה ,חלונות שובקות חיים,בגיר,עיות מזגן וחשמל.

את הרכב שלי מאוד אהבתי אבל שתיית שמן זה דבר נורמלי ואני לא מדבר על הגירים האוטומטיים שלהם.

לי היה את הידנית והרכב היה מצויין בנושא זה.

כל שלושת הפזו שסביבי למכירה (אחד נמכר לפני שבוע ,אחד נמכר לפני חודש בהפסד רב).

ה W307 האחרונה עדיין למכירה .

לגבי פיאט -אני איטלקי ויש לי אהבה מסויימת כלפי פיאט אבל לצערי ברגע שהרכב נכנס בפעם הראשונה למוסך בארץ קורים דברים רעים.התמחור של הרכב הוא שערוריתי ולכן לאחר 3 שנים ניתן לרכוש פנדות בחצי מחיר וכך גם פונטו.

בחול תחזוקת הפיאט היא זולה מאוד אבל כאן לא.

הפיאט האחרונה שהיתה לי היתה פיאט ברבה ובעיות של התחממות ואי הנעה בבוקר זה דבר של שיגרה.

אני חושב באמת שבארץ רמת המוסכים של פיאט מאוד נמוכה.

הרכב כיף לנסיעה אבל יש לו תקלות רבות.

מאז הפיאט והפזו היו לי גולף וכיום הונדה וללא ספר מורגש הבדל ענק באמינות.

אבל הפזו היתה בכל מקרה הנוחה בחבורה

פורסם

ניסיון חיובי או שלילי מאוד משפיעים אין ספק, אבל עדיין לא צריך לעשות הכללה.

ולגבי מוסכים צריך למצוא מוסך מומלץ שכן יודע מה הוא עושה והכל נראה אחרת. (ולא, המוסכים המורשים הרבה פעמים לא יודעים מה הם עושים)

הפיאט כנראה תרד מהפרק בעיקר בגלל הגיר (למרות שהשכנועים בעיצומם).

כך שנשארנו עם הפג'ו והסיוויק ההיברידית.

ממה שאני רואה היתרונות של הפג'ו הם : אחריות וטיפולים לשנתיים, נוחות, אבזור, שנתון גבוה יותר.

היתרונות של הסיוויק הם : צריכת דלק, אמינות (שוב, בערבון מוגבל), סחירות.

ישנם אי אלו יתרונות לאחד הרכבים לעומת השני שלא רשמתי?

פורסם

היי,

מניסיוני, עם שלושת הרכבים הללו,

הונדה הייבריד משעממת, עם תא נהג מוזר ולא נוח. היתרון כאמור, הוא בצריכת הדלק- 14-15 קילומטר לליטר.

קיה פורטה, מעוצבת, מרווחת, תא נהג משביע רצון, נסיעה מהנה (אני חשתי באיבוד אחיזה קל במהירות גבוהה).

פיאט בראבו (רובוטית או ידנית), הנסיעה בה ספורטיבית וחוויתית, אמנם לא הכי סחירה מבין האופציות, אך יש קבוצת "גרופים" אדוקה שישמחו לרכוש אותה ממך בכל עת.

ענת

אוויס

תודה רבה על כל העזרה,

אופציה מעניינת נוספת שהועלתה בפניי היא הונדה סיוויק היברידית שנת 2008 - דעות?

אני כיום עם פג'ו ואני נהנה ממנה (406), השאלה שלי היא יותר לגבי עניין האחריות וטיפולים - כלומר מה האותיות הקטנות של המבצע?

הקיה באמת "נחותה" עד כדי כך מהפיאט והפג'ו?

• תוכן חדש...