Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים מה שלומכם !

לצערי לא הצלחתי למקד את כותרת השרשור בצורה טובה, לכן אסביר את עצמי מפורטות.

בבעלותי פולקסווגן פולו TSI DSG7 שנת 2011.

כמו בכל הנעת הרכב בבוקר לאחר לילה בחנייה, מחשב הרכב מחזיק טורים גבוהים יחסית, זאת בהילוך P וללא מתן גז.

סיבובי המנוע הגבוהים עומדים על 1100 לפרק זמן של כשתי דקות, לאחר מכן הטורים יורדים ל 600 סיבובים.

ביינתיים, הנעת בוקר רגילה לכל הדעות, נכון ?

העניין הוא שהתופעה מתרחשת רק בשעות הבוקר וללא קשר כמה זמן הרכב עמד ללא הנעה, דהיינו אם השארתי את הרכב בחנייה למשך כל הלילה, לא השתמשתי בו במשך היום והנעתי אותו רק בשעות הערב (כ-21 שעות בחנייה), התופעה לא מתרחשת, הרכב מתאזן על סל"ד 600 ישר אחרי הנעתו.

תוכלו בבקשה להסביר לי את העניין.

למה מחשב הרכב מחזיק טורים גבוהים ספציפית בשעות הבוקר, ללא כל קשר כמה זמן הרכב עמד ללא הנעה ?

תודה רבה למגיבים.

נ.ב. חשוב לציין שהעניין נבדק בשבוע האחרון במזג אוויר קר וגשום, לכן למנוע לא הייתה הזדמנות להתחמם במהלך היום בעמידתו בחנייה.

זמין 8)

פורסם

שלום ותתחדש על הרכב החדש!

התופעה נורמאלית וקשורה בטמפרטורת הממיר הקטליטי.

אם אתה חושש שמא משהו לא תקין, נשמח לארח אותך ולהרחיב בהסבר טכני במרכז שירות פליקס.

תתקשר 6522* לתאום פגישה עם יועץ שירות.

בברכה,

אבי וייזל, ע' מנכ"ל

קבוצת פליקס

פורסם

תודה רבה על התגובה.

אין לי ספק שמדובר בתופעה תקינה לחלוטין, פשוט עניין אותי ממה הדבר נובע.

נ.ב. כל רכבי המשפחה נקנו ומטופלים במוסך פליקס תל אביב מזה 11 שנים, מוסך מקצועי ביותר שעל איכות עבודתו וחלקיו ניתן לסמוך בעיניים עצומות. :-D

זמין 8)

• תוכן חדש...