Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש מוסך אמין לסוזוקי באזור מודיעין

סוזוקי2
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

לרגל חזרתי לארץ אחרי 4 שנים בגלות וקניית סוזוקי ליאנה, אני מחפש מוסך אמין באזור מודיעין.

הטיפולים הנדרשים:

טיפול 10,000 כולל פלגים ופילטר אוויר

החלפת רפידות וצלחות ברקס אחורי

החלפת גרמושקות לציריות

ליטוש פנסים קדמיים

כמו כן, 2 צמיגים זקוקים להחלפה, מחפש צמיגאי

(הבוחן בבדיקה טען שהשמן בתיבת ההילוכים ישן ויש להחליפו, אבל יש סכנה שההחלפה תפגע בתיבה - איך להתייחס לעניין?)

מנועי חלונות חשמליים מאחור דורשים שימון - איך מבצעים?

בתודה רבה מראש

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי, חפש מחוץ למודיעין. (רמלה, לוד, רחובות)

מניסיוני (לפני כ 3 שנים) ישנם שני מוסכים בצומת שילת. אחד מול "רמי לוי" הישן הוא לא רע אך לא זול, השני מאחוריו, מאוד לא מומלץ.

בנוגע לשמן גיר, אם הוא שחור שרוף ומלוכלך אז יש להחליפו, מומלץ שתטפל במוסך מתמחה בעל ציוד מתאים למקרה הצורך (משאבת נוזל תה"ל) ושים לב להחליף פילטר ולבדוק/לנקות את המגנט.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שכדאי להתרחק מהמוסכים במודיעין

תוכלו להמליץ על מוסכים בכפר סבא/פתח תקוה? אני מחפש מוסך אמין ולא יקר. עדיפות על אחד שיהיה מוכן שאני אקנה את החלפים באופן עצמאי. (בשבוע שעבר לקחו ממני מחיר מופקע על חלקים למזגן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מצטער, אני דרומית למודיעין ויכול להמליץ לך רק על מוסכי מרצדס אם תצטרך:-D נראה לי כי מישהו אחר יוכל לסייע לך. (איפה רפי לין?)

אחד שיהיה מוכן שאני אקנה את החלפים באופן עצמאי.

לא בטוח כי זה מומלץ במיוחד.

-המוסך ירצה עדיין להרוויח את אותו סכום עבור הטיפול, אם תקנה את החלפים באופן עצמאי סביר שתחויב יותר על העבודה.

-שווה לך להסתובב במסגר, להתמקח אצל הפרסי כדי לחסוך מספר שקלים? לטעמי לא. אל תשכח כי למוסך ישנה הנחה גדולה ברכישת חלקים אז גם עם הרווח שגוזרים עליך ההפרש לא יהיה מאוד גדול כאשר אתה רוכש אותם בקימעונות.

-מקום בו אתה חייב לרכוש את החלפים באופן עצמאי הוא מוסך שלא מחזיק את מה שאתה דורש (חלקים מקורים, שמן איכותי וכו'), לא הייתי מכניס את הרכב למוסך כזה בכל מקרה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים איתך באופן כללי לגבי עניין קניה עצמית של החלפים.

הצעת מחיר שקיבלתי במוסך בפ"ת כללה טיפול במחיר 750 ש"ח, ליטוש פנסים במחיר 150 ש"ח והחלפת נוזל תיבת הילוכים אוטומטית 150 ש"ח. את כל אלה אני יכול לבצע לבד.

את ההתעסקות עם הבלמים (600 ש"ח להחלפת רפידות וצלחות אחוריות) והציריות (250 לכל צד אם מדובר בגומיה אחת או 300 אם על שתי הגומיות בצד אחד) אני אשאיר למוסך.

האם המחירים הוגנים? המחיר על הטיפול נשמע לי קצת מופרז.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מסכים איתך באופן כללי לגבי עניין קניה עצמית של החלפים.

הצעת מחיר שקיבלתי במוסך בפ"ת כללה טיפול במחיר 750 ש"ח, ליטוש פנסים במחיר 150 ש"ח והחלפת נוזל תיבת הילוכים אוטומטית 150 ש"ח. זול, זול מדיי. ריקון חצי מנוזל התה"ל (ללא מכשיר) בלבד? מה עם הפילטר? את כל אלה אני יכול לבצע לבד. טיפול 10,000 כולל פלגים ופילטר אוויר בלבד במחיר 750 ש"ח? קצת יקר (4 פלגים,שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר) האם החלקים מקוריים?

בלבלת אותי, אם אתה חושב שאתה יכול לבצע לבד אז היכן הדילמה? ומה עם ריקון נוזל התה"ל?

את ההתעסקות עם הבלמים (600 ש"ח להחלפת רפידות וצלחות אחוריות) והציריות (250 לכל צד אם מדובר בגומיה אחת או 300 אם על שתי הגומיות בצד אחד) אני אשאיר למוסך. מחיר החלפת הבלמים בסוזוקי זהה למחיר החלפת הבלמים למרצדס של אישתי (חלקים מקוריים בלבד):wink:

האם המחירים הוגנים? המחיר על הטיפול נשמע לי קצת מופרז.

עצתי, אל תחסוך גרוש פה, גרוש שם. רכשת כרגע רכב אז בצע ישור קו מלא במוסך טוב ותחסוך הוצאות בעתיד.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...