Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פילטר לנשם מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8069 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסיון שלי אני ממליץ לך לשחרר את כל הנשמים לכיוון תחתית הרכב ולא לשים שום פילטר לשום נשם, כעיקרון הנשמים האלו נועדו לשחרור גזים של המנוע, אם תשים נשם פתוח אתה נותן לגזים להשתחרר יותר בחופשיות-מה שעוזר למנוע אבל הפילטרים האלו עולים המון כסף יחסית,הם גם מתלכלכים דיי מהר ומה גם שהם בולטים מאוד לעין כך ש.....

כעיקרון אם תשחרר את הנשמים ותשים צינור גומי לכיוון תחתית הרכב, אתה גם גורם לחופשיות של הגזים וגם זה לא עולה לך כסף, הגזים נפלטים לתחתית הרכב ואין עם זה שום בעייה

יום טוב.

פורסם
מנסיון שלי אני ממליץ לך לשחרר את כל הנשמים לכיוון תחתית הרכב ולא לשים שום פילטר לשום נשם, כעיקרון הנשמים האלו נועדו לשחרור גזים של המנוע, אם תשים נשם פתוח אתה נותן לגזים להשתחרר יותר בחופשיות-מה שעוזר למנוע אבל הפילטרים האלו עולים המון כסף יחסית,הם גם מתלכלכים דיי מהר ומה גם שהם בולטים מאוד לעין כך ש.....

כעיקרון אם תשחרר את הנשמים ותשים צינור גומי לכיוון תחתית הרכב, אתה גם גורם לחופשיות של הגזים וגם זה לא עולה לך כסף, הגזים נפלטים לתחתית הרכב ואין עם זה שום בעייה

יום טוב.

ומה עם ריח אדי שמן ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

ומה עם שמן שיתעופף לך

עדיף לתת במקום ליד היציאה מהמיכסה שסטומים איזה זווית כלפי מעלה כדי שהאדים שמיצטברים לטיפות יחזרו למנוע ולא יצאו מימנו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אצלי מורכב אחד כזה של OMP.

בהתחלה הוא ישב על המנוע והאדי שמן פשוט הפכו לטיפות והרטיבו את כל האטם מסביב.

ואז קניתי צינור הארכה של כ 40 ס"מ וזה בהחלט עבד אבל כל האדי שמן נכנסו לתוך הרכב מהאוורור.

עכשיו קניתי צינור של כ 90 ס"מ והנשם נימצא בתחתית הרכב ככה שכל אדי השמן עוברים מתחת לרכב.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

כשהצינור מופנה לכיוון תחתית הרכב, שום אדים של שמן לא נכנסים לרכב ואין שום ריח...

במצב מקורי שהנשמים מוחזרים למנוע, עם הזמן זה גורם לליכלוך מצטבר, פיח,ועוד כל מיני שטויות, במצב שהנשמים פתוחים, הכל נשאר נקי, האויר שנכנס הוא אויר נקי ולא אדיי שמן

פורסם
כשהצינור מופנה לכיוון תחתית הרכב, שום אדים של שמן לא נכנסים לרכב ואין שום ריח...

במצב מקורי שהנשמים מוחזרים למנוע, עם הזמן זה גורם לליכלוך מצטבר, פיח,ועוד כל מיני שטויות, במצב שהנשמים פתוחים, הכל נשאר נקי, האויר שנכנס הוא אויר נקי ולא אדיי שמן

במצב שיש לך נשם שמחזיר את האדים למנוע, אתה משמן את המצערת, במצב של נשם פתוח אתה מזהם את האויר מחוץ לרכב בכך שאתה משחרר את הגזים האלה לאויר.

אולי גם תוריד את הפילטר דלק כי ככה הדלק יזרום יותר טוב כי הפילטר רק עוצר אותו?

ואולי תוריד גם את הפילטר שמן כדי שהשמן יעבור יותר טוב בלי לבזבז זמן בלעבור במסנן?

ואולי גם תוריד את הפילטר של המזגן ככה יכנס לך יותר אויר כי לא יהיה פילטר שיעצור את הזרימה שלו.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

בנושא הפילטר דלק הוא באמת עוצר את הזרימה במקצת-אבל זה חובה!!!כנ"ל גם פילטר של המזגן.

בנושא שימון המצערת זה ממש שטויות,זה לא משמן שום מצערת. הסיבה שיש את הנשמים שמחוברים למנוע בחזרה הוא מפני הגזים הרעילים שלא ייצאו לאטמוספרה וזאת הסיבה היחידה וזה גם בא על חשבון לכלוך כל המערכות שזה בא במגע עימם ולכן למי שחשב האוזון ...שלא ישחרר את האטמים, למי שחשובים ביצועים ונקיון המנוע שלו שיוציא אותם לאויר הפתוח,נקודה.

פילטר דלק ופילטר מזגן ונשם(שאין לו בכלל פילטר במקור) הם בכלל דברים שונים.

נשם זה בכלל לא פילטר.

• תוכן חדש...