Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום,אני אלכס אני בן 20 ואני מהצפון.

הצטרפתי לקהילה זאת על מנת לקבל הדרכות וטיפים בנושאים שהפורום משמש.

כגון:רכבים,שואבי אבק וכדומה...

אלכס.

פורסם

שלום לכולם!

טוב נרשמתי היום, אני יחסית לא כזה מבין גדול של מכוניות, אבל יש לי אחת ואף עם רשיונות (וגם לי יש...). בכל אופן התחלתי להתעניין לאחרונה - בעיקר בגלל שרשרת של טיפולים אקראיים שהייתי צריך להעביר למכונית שלי (פורד פיאסטה 98 המתוקה שלי).

האמת - ממש אהבתי את החוקים של הפורום - ח"ח לבוני האתר הזה, אני מקווה להשתלב יפה לרוח הפורומים ולהקפיד על דקדוק.

שמי יפתח, גר בהרצליה, בעקרון אני בא מתחום ההיי טק.. אני מתכנת בחברת סטארט אפ קטנה בהוד השרון, וחוץ מזה אני אוהב ללמוד דברים חדשים

:)

טוב אני בטח אתחיל לשאול שאלות בקרוב, בתקווה שהם לא יהיו יותר מידי טיפשיות, אבל תאלצו לסלוח לי כי אני יחסית חדש בתחום

ערב טוב ויום שמח לכולם!

יפתח

פורסם

אהלן,

שמי איציק וגם אני, כמו רבים לפני, חדש בפורום...

לא מבין גדול ברכבים, חובבן :oops:.

הצטרפתי לפורום על מנת להעשיר בעיקר את הידע, במיוחד לאחרונה אחרי מסכת קצרה של תקלות ברכב (ג'טה 2.0 ליטר שנת 2008).

אני שמח לומר שבימים אלו מכרתי את הרכב הזה ורכשתי ג'טה חדשה (1.4TSI 160HP), ומקווה שלא עשיתי טעות בכך שנשארתי עם צ'מפיון.

נשתמע...

פורסם

אהלן, אני איתמר, אל תתפלאו על השם משתמש זה דחקה של חבר.

אמרת לא לשאול שאלות אבל אני נכנסתי לפורום הזה בשביל לשאול על משאיות יד שניה, בשביל עסק חדש שאני פותח, אז אם כבר שאלתי אני אשמח לקבל תשובה.

פורסם

שלום,

קוראים לי שגיא

עוד אין לי רישיון אז אין לי גם אוטו:lol::lol::lol::lol:

חיפשתי בגוגל איזה נושא וככה מצאתי את הפורום

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

יותם, 21 הצפון.

טויוטה היילקס 2005 4X4 ופיאט פונטו אבו 2010

וגם אותי ההחזקה של הטויוטה חונקת, אבל הוא ישאר איתי עד שהוא ימות

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

טוב אז כניראה אני הכי קטן פה בפורום. שלום שמי סהר, אני בן 15 ו9 חודשיים[עוד 3 חודשיים יום הולדת 16] ואני מבאר שבע. ויש לי בינתיים תחביב אחד ואהוב, מוטוריקה. אני אוהב מאוד רכבים מאז שאהיתי קטן. והתחום במוטוריקה שאני הכי אוהב ליתעסק בו: שיפורים. ואני מתכוון שיפרוים מכנים ולא כמו אנשים אחרים בגילים שחושבים על שיפורים חיצוניים בלבד. בינתיים אני לומד בבית הספר טכני באר שבע. מחכה עד החופש הגדול הבאה כדי להתחיל תיאוריה. מוזיקה שאני אוהב זה טרקים, מוזיקה שחורה, ולעפמים מזרחית.

טוב למרות גילי החיסית קטן פה בפורום אל תיסתכלו עליי בעין קטנה. אבל אם אני לפעמים טועה, תקנו איתו במידה וצריך. לא צריך לקטול אותי בפוסטים מעצבנים שגוררים למריבות. ורכב, בינתיים אין לי אבל אני בינתיים בונה על משהו טוב.

שאהיה לכולם ערב נפלא 8)

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

טוב, אז אני פורדאי וותיק ואפילו חבר מועדון ה-5 עד שלפני כמה שנים נמאס לי לבזבז שבתות מתחת לרכב, אז מסרתי את העתיקות ללא תשלום למי שבחר להמשיך לתחזק אותן, למרות זאת אנני מבקר במוסכים מתקן הכל לבד,(איזה הפסד לשודדים)ברשותי פורד

קונקט-ומונדאו ושמי אבי.:roll:

פורסם

שלום שלום!

קוראים לי דודי, בן 25 מירושלים, מכור למוסיקה ראפ, יש לי הונדה סיויק 95 קופה. יפייפה!

האוטו עבר שינוי גדול אצלי: מנוע,צבע, הורדת טמבונים וחצאיות בקיצור עשיתי אותה יפה!

אחלה אתר שיש! אהבתי את הפורום של המערכות!8)

focal the spirit of life

פורסם

תומר מחיפה בן 20 משרת בתור מאבטח מתקנים.

נוהג על לאנטיס שנת 2004.

תחביבים: כדורגל פה ושם גולש וכמובן מכוניות.

מוסיקה: כל מה שבא ליד (שישמע טוב:))

• תוכן חדש...